Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a frissen érettségizett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a frissen érettségizett, fiatalabb barátnõtök egyetemre menne 200 kilométerre, akkor a szakítani kell, utána menni, vagy 3-4 évig távkapcsolatban élni?

Figyelt kérdés
2022. dec. 12. 06:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Álomvilágban élsz. Az fog történni, amit az #1 válaszoló is írt.

2022. dec. 12. 12:37
 12/12 anonim ***** válasza:
71%

Azért ez sokmindenen múlik. Én 18-19 évesen pestiként direkt más városba mentem egyetemre. Örültem, hogy éppen nem volt párom, mert akkor vagy miatta nem megyek vagy egy önző *** vagyok.

Most egyetemistaként már van párom és mégis külföldi mesteren gondolkodom (de csak mert itthon nincs). Beszéltem a párommal erről és ő hajlandó, sőt szeretne erasmust, külföldi mestert, én nyitott vagyok arra, hogy másik külföldi országot nézzünk, sőt arra is, hogyha megcsúszik az egyetemmel, akkor egy évvel később kezdjek bele a mesterbe. Teljesen magától értetődő, hogy együtt tervezünk, nem opció sem a szakítás, sem a távkapcsolat és az sem, hogy valakinek az álma akadályozva legyen.

Szerintem először fel kell mérni, hogy mi az ok, amiért messzire megy, merthogy egyetem azért 200 km-nél sűrűbben fordul elő. Fontos, hogy mennyire jó a kapcsolat, reális-e hogy örökké együtt lesztek. Ki hogy bírja a távolságot, online kommunikációt (a bizalmat feltételezem, mert ha az nincs, akkor nincs is min gondolkodni), mennyire fontos a másik fizikai jelenléte. Milyen gyakran tudnátok találkozni. Mit adsz fel a költözéssel?

Még nem kellett felvételizni, még dönthet máshogy, esetleg valami köztes megoldás. Bár ha tudja, elhivatott, tényleg ez az álma, akkor el kell fogadni.

Hétvégente lehet találkozni, az még nem annyira vészes. Meg az egyetemisták nagy részének nincs pénteken órája.

Nem vetném el ezt a "féltávkapcsolatot" sem.

Mindenképp próbáld meg, mielőtt szakítotok

2022. dec. 12. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!