Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátható a pofon?
A pia csak azt tudja kihozni az emberből, ami már alapból megvan benne.
Sajnálom hogy ez történt veled, és remélem hogy nem adsz neki újabb esélyeket. A saját és a gyerekeid érdekében.
Te nem az vagy, aki egy másik kérdésben a párja rokonára panaszkodik, hogy lekapta az utcán, de nem meri elmondani a párjának?...
Komolyan, kapj már észhez, kislány...
12
Akkor egyértelmű, mit kell tenned. Nem ez a pasi életed párja.
Azért látom, a többség zsigerből nemet mondott... Azért kíváncsi lennék arra, hogy akik így tettek, nekik sosem gurult el a gyógyszer, sosem voltak agresszívek, sosem tettek olyat, amiért itt zsigerből elítélnék magukat?
Én kicsit komplexebben látom ezt a helyzetet... A leírtak nem elég részletesek ahhoz, hogy egyértelmű állást lehessen foglalni.
Kedves zsigerből nemezők; akkor is ilyen harsányan mondjátok a nem megbocsáthatót, ha mondjuk elkezdtek hisztizni (ha nők vagytok) vagy épp ti üttök hirtelen felindulásból (ha pasik vagytok)?
"Soha nem bántott nőt,mègcsak nem is verekedett soha másokkal."
Legalábbis nem tudsz róla.
De egyébként mindegy is, attól nem lesz jobb egy tett megítélése, hogy az első volt neki...
"Egy nyugodt türelmes szerethető emberről beszélek"
Na, azért ne...
Értem én, hogy sokan próbálják szépíteni a helyzetet, főleg ha valaki manipulatív egyénnel vannak együtt, és ha megfigyeljük, az összes kapcsolaton belüli erőszakról szóló sztori úgy kezdődik, hogy kicsit mosdatják az elkövetőt, hogy mennyire szerethető, türelmes, kedves, aranyos ember, stb... Ne. Legfeljebb te még nem láttad a valódi énjét.
"aki a gyermekeimet is nagyon szereti és engem is"
Nem.
Nem szeret téged. Birtokolni szeretne téged. A kettő nem ugyanaz!
"A párom akkor este sokat pálinkázott"
Szintén rossz ómen. Mondjuk illik az agresszív, manipulatív, erőszakos ember profiljába a masszív italozás.
"egyébként nem szokott csak 2-3sört inni"
Kivéve, amikor ennek a sokszorosát issza. (Meg amiről még nem tudsz.) De lássunk tisztán: az alkohol rabja.
"Nagyon kiakadt és nem is veszekedtünk igazából [...] nekem jött lekevert 4-5pofont"
Azaz még csak lehetőséget sem adott, hogy te tisztázd magad (nem mintha kellett volna bármi alól tisztázni magadat), hanem zsigerből bántalmazni kezdett. Az ugye megvan, hogy ez az agressziónak egy elég magas szintje?
"Azelőtt soha nem történt ilyesmi sem a mi kapcsolatunkban se az előző kapcsolataiban"
Legalábbis nem tudsz róla.
De mindegy, mert ettől még nem lesz jobb a viselkedése.
"Sok stressz volt rajta alapból a munkából kifolyólag és az anyukája betegsége miatt,ez csak tett rá egy lapáttal"
Azért neked sem ártana egy pszichológus, mert az, hogy miután valaki, olyasvalaki, akinek melletted kellene állnia, és védelmeznie, teljesen nyilvánvalóan bármilyen ok nélkül - sőt, úgy, hogy még hálával tartozna - elver, te meg ezek után még őt próbálod mentegetni, na, ez sem normális.
Amúgy meg egyik sem indok. Most elgondoltam, hogy szép is lett volna, ha egy rosszul sikerült munkanap után fognám magam, és felpofoznám a barátnőmet. Teljesen abszurd, és ezt semmilyen élethelyzet nem magyarázza. Tudod, éltem meg én is már egypár dolgot, voltak istenesen pocsék munkanapjaim, kaptam fegyelmit azért, mert egy hónapban csak 50 túlórám volt, haltak már meg hozzátartozóim, de egyszer sem fordult meg a fejemben, meg nem is éreztem semmiféle késztetést arra, hogy megverjem a barátnőmet. Egyébként is: sem az alkohol, sem a munkahelyi problémák nem legitimálják az erőszakot.
"Nagyon szeretem és hiányzik."
Komplett hülye vagy, már bocsánat.
De ha vissza is mész hozzá, a gyereket inkább add örökbe, mert még az is jobb, mint egy ilyen agresszív barom mellett felnőni. A te életedet úgy szúrod el, ahogy akarod. De a gyerekért felelősséggel tartozol.
"Együttèlès után azért raktam ki,mert elment sörözni és másnap se jött haza."
Ez a szerethető jóember, aki annyira imád téged...
Ébredj már fel az álomvilágból!
"egy faluban lakunk,és állandóan jön bocsánatèrt könyörgni"
Megmondod, hogy mégegyszer meglátod, hívod a rendőrséget. Sőt, amúgy hülye vagy, hogy nem tettél feljelentést a bántalmazása miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!