Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

VBetty kérdése:

Megbocsátható a pofon?

Figyelt kérdés
2ève vagyunk együtt a párommal ,neki egy nekem két gyerekem van.fèlèvet éltünk együtt azóta hol nála voltunk hol nálam.Soha nem bántott nőt,mègcsak nem is verekedett soha másokkal.Egy nyugodt türelmes szerethető emberről beszélek ,aki a gyermekeimet is nagyon szereti és engem is.3 hete rám írt a volt férjem,hogy kibèkülne.En megírtam neki,hogy a páromat szeretem és vele tudnám az életem elképzelni.A párom akkor este sokat pálinkázott,(egyébként nem szokott csak 2-3sört inni) alkalmanként.Nagyon kiakadt és nem is veszekedtünk igazából,csak bántotta hogy a férjem bèkülni akart és nekem jött lekevert 4-5pofont.Azota minden nap többször jön át bocsánatot kérni nagyon bánja és sajnálja amit tett,nem tudja mi ütött belé. Azelőtt soha nem történt ilyesmi sem a mi kapcsolatunkban se az előző kapcsolataiban.Sok stressz volt rajta alapból a munkából kifolyólag és az anyukája betegsége miatt,ez csak tett rá egy lapáttal. Nagyon szeretem és hiányzik.Tanácstalan vagyok,hogy mit tegyek.

okt. 29. 13:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
72%
#19 Nem tudom mi a durvább, hogy szerinted az agresszió az emberi természet része, ami akármikor kitörhet bárkiből, így nem is akkora dolog az egész, vagy pedig az, hogy szerinted a "hiszti" és ez ütlegelés ugyanazon a szinten vannak😃👍
okt. 29. 16:37
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Pofon?? Rendesen megvert, nevezd a nevén! Már az is aggasztó, hogy egy cseppet is gondolkozol a megbocsátáson. Kétgyermekes anyaként felelősen kell gondolkoznod, nem engedhetsz vissza magatokhoz, a gyerekeidhez egy ilyen veszélyes, labilis formát.
okt. 29. 16:45
 23/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vèlemènyeket.Talán megerősítèsre lenne szükségem abban,hogy kiálljak amellett,hogy nem bocsátok meg neki.Igen valószínű pszichológusra lesz szükségem,hogy túl tudjam tenni magam ezen.Amikor csak megfordul a fejemben a békülés rá nézek a gyerekeimre és látom az ijedt arcukat magam előtt ,ezt magamnak se tudom megbocsátani,hogy ilyennek kellett a szemtanúi legyenek.Nagyon megviselte őket is és engem is.Nagyon nehéz ez az időszak,soha nem volt olyan szakitásom,hogy még szerettem a másikat.Próbálom magam lefoglalni,hogy csak előre nézzek.Nem fogok megbocsátani neki,nem arra vágyom,amit tőle kaptam.
okt. 29. 17:00
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Erőt és kitartást kívánok neked.! :) Sajnálom, hogy ilyenen mentél keresztül.

De hidd el lesz majd jobb férfi aki megbecsül, tisztel téged. :)

okt. 30. 14:18
 25/27 anonim ***** válasza:
A volt férjed is bántalmazott? Ha nem, lehet jobb lenne inkább vele kibékülni, hogy megszabadulj ettől a baromtól, akit párodnak neveztél a kérdésben.
nov. 2. 08:17
 26/27 A kérdező kommentje:
A volt férjem sokszor emelt rám kezet ököllel,ő józanul bolond, agresszív.
nov. 2. 09:21
 27/27 anonim ***** válasza:
Akkor egyik kutya, másik eb. Mindkettőt felejtsd el szerintem. Ilyen emberekkel nem szabad együtt élni magad és a gyerekeid miatt sem!
nov. 6. 07:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!