Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első ottalvós randin eldugaszoltam a wc-t, megbocsátható lesz ez bármikor is?
3. randink felhívott magához a barátnőm.Voltunk előtte étteremben én ettem egy izmosabb pörköltet nokedlivel.Sajnos arra nem gondoltam hogy sokat ne egyek, mert kis akar majd jönni.Hazaértünk mondta hogy menjek el tusolni,majd megy utánam ő is, azt tv-zünk meg minden más.Elmentem előtte wc-re.Sajnos nagyobb lett mint gondoltam, eldugult a wc,pumpáltam,próbáltam letolni,már folyt rólam az idegtől az izzadság,kénytelen voltam neki is szólni.
egyből láttam hogy ideges lesz, és rámordított, MIT CSINÁLTÁL?
Kellett keresni egy duguláselháítót aki vasárnap este is kijön, azt mondta kb két óra.
Fürdeni sem tudunk elmenni, mert nagyon büdös van a fürdőben, és a kanapén ülök, ő meg a szoba másik sarkában és a telóját nyomkodja,nem is szól hozzám.még azt se nézte, most mit írkálok.
Kérjek elnézést?
vagy nem akkora probléma ez?
Ebből ma már nem lesz szex ha jól sejtem?
Ne haragudj, de nagyon nevettem. :)
De komolyra fordítva a szót, a szexre ne nagyon számíts az este folyamán. Majd megenyhül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!