Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjek bocsánatot? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Tegnap megbántottam valamivel a párom, és eléggé fel is idegesítettem a beszélgetés végére, ami miatt, ma nem igazán keres (igaz, hogy még csak reggel van), de a lényeg, hogy szeretnék valahogy bocsánatot kérni. Pár ötletem már van, de hátha tudtok ajánlani valami jobbat. Olyasmit szeretnék, amivel meg tudom lepni. Köszönöm a normális válaszokat.
19L
2011. aug. 23. 10:24
1/4 anonim válasza:
Egy jó szopás szerintem kielégítené a félre lépésedet :D
2/4 A kérdező kommentje:
Ötletnek nem rossz:) de ő nem ilyen, nem engedi olyankor, mert nem szereti ennyivel letudni
2011. aug. 23. 10:29
3/4 anonim válasza:
most akkor bocsántot akarsz kérni, vagy meglepni akarod?:) ha bocsánat kérés akkor kérj tőle azt, ha meglepni, akkor meg öltözz úgy és lepjed meg, szal érted:)
4/4 A kérdező kommentje:
bocsánatot kérni, de úgy, hogy meglepem valamivel:) úgy gondolom, hogy a tettek többet érnek, mint ha egyszerűen azt mondom, hogy sajnálom, ami történt:):(
2011. aug. 23. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!