Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy párkapcsolatban felpofoz titeket a csaj, de végül kiderül h ti nem tehettetek semmiről. Akkor elhagynátok a csajt még akkor is ha bocsánatot kérne és könyörögne h ne szakítsatok vele?
Mivel kapcsolatban?
Attól függ milyen súlyosságú ügy volt, mert akkor megérteném, h kibukott a feltételezéstől.
Szerintem abban az esetben megbocsájtható.
Én az exemnek olyat lekavartam h csak hápogott. El is hagytam. Egy 1 után könyörögte vissza magát.
Igérgette h nem fog piálni és nem tartotta be. Elmentünk bulizni, berugott. Már akkor összevesztünk aztán elkezdett hazudozni az ismerőseinknek meg kavarta a szart. Na akkor kapta a pofont. Persze mikor visszakönyörögte mnagát megint megigérte h nem fog részegeskedni, de ugyan úgy ment minden
Még ha oka is lenne haragudni, akkor is a kezét törném el az olyannak, a meg meri ütni a párját.
Bár én nő vagyok, de el nem tudom képzelni, hogy olyan emberrel legyek együtt, aki megütött, és nem azért mert a nőket nem szabad megütni, hanem mert abból a kapcsolatból hiányzik a tisztelet.
Ha egy nő megüt egy férfit, akkor is ugyanígy gondolom, onnantól nincs keresni valójuk egymás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!