Miért van az, hogy a nők 99%-a megköveteli a
férfiaktól, hogy hajtsa le a WC deszkát?
Figyelt kérdés
Azért mert a nők úgy használják, nem biztos, hogy úgy is kell lennie. :-) Van erre valami? Az biztos, hogy a férfiak 100%-a nem kéri meg a nőt arra, hogy hajtsa fel..:-)
Párszor beleesett vagy a fogkefe vagy a vécépapír, ha le lett volna hajtva, nem kellett volna belenyúlnom utánuk. Szóval hajtsák csak le.
2012. ápr. 13. 13:39
13/145 anonim válasza:
3. vagyok, nem is ellened irányult ez a cirkuszolós rész, kedves kérdező. :)
Csak tudom, hogy sokan belekötnek mindenbe - tényleg mindenbe, pedig az ilyen jellegű vitáknak nagy része felesleges lenne.
2012. ápr. 13. 13:39
14/145 anonim válasza:
ma 13:37
Otthon miért ne kéne ráülni? :) Így kényelmes, plusz mivel mi takarítjuk, biztos lehetek benne, hogy tiszta, akkor miért kéne kényelmetlenül egyensúlyozni felette? Pláne, ha nem csak vizel valaki...
2012. ápr. 13. 13:40
15/145 anonim válasza:
utolsónál a pont
16/145 anonim válasza:
Nem lebegve. Azért vannak a lábizmaim, amik kiválóan alkalmasak ahhoz, hogy megtartsanak a deszka helyett. Különben is rengeteg baktériummal van tele, amitől már egyértelmű, hogy nem ülök rá.
17/145 anonim válasza:
Mielőtt bárki nekem esne, nem én találom ki, orvosok mondják, hogy hiába tartod tisztán a wc- t onnan bizony repkednek a kórokozók mikor lehúzod. Meg amúgy se. Nem véletlenül van teteje.
Szerencsére az én férjem erre szintén érzékeny, és furcsán néz, ha valaki nem hajtja le.
De tök mindegy szerintem! Otthon mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó, csak azok találják meg az összhangot akik egy fedél alatt élnek, és nincs probléma. :)
2012. ápr. 13. 13:41
18/145 anonim válasza:
Hát ha nem takarítod, akkor igen.
19/145 anonim válasza:
Én pl. azért nem szeretem, ha fel van hajtva a deszka, mert a wc-ből nem túl jó illatok jönnek kifelé. Azt sem szeretem, ha a deszka lehajtva, azonban a teteje nincs lehajtva. Mert akkor is ugyanúgy wc-szagú. Mi lehajtjuk a fedelét is. Azonban nem követelem meg a férjemtől, ha felhajtva hagyja, nem esek neki.
20/145 anonim válasza:
Én ha itthon vagyok lehajtom.
Ha vendégségben vagyok akkor úgy hagyom ahogy találtam!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!