Miért van az, hogy a nők 99%-a megköveteli a férfiaktól, hogy hajtsa le a WC deszkát?
3. vagyok
Párszor beleesett vagy a fogkefe vagy a vécépapír?
Az meg hogy? Olyat hallottam már, hogy valaki a piszoárba ejtette a telefonját, de gondolom, ő a zsebéből rántotta ki(vagy mellényúlt a fütykösnek).
A "lebegve kakálsz"-on még napokig fogok röhögni :D És jogos. WC deszka azért van, hogy ráülj, ha szorít a szükség. Különben mért kéne? (ezt nőként nem értem)
Gondolom tömegközlekedési eszközön sem kapaszkodsz, nem eszel csak otthon, mert ezek mind mind teli vannak ám bacikkal.
Az előadáson leülsz? Hozzáérsz a padhoz? Tudod mások is léteznek akik kezet se mosnak a dolguk után is mindent meg is fognak.
Én is tudom, hogy a wc-ből jönnek ki a bacik, de 22 éves koromig nem haltam meg attól, hogy leültem a saját wc-mre és még fertőzésem sem volt.
Levegőt veszel? Abba is van ám minden...
És nem pontozlak.
Ha sterilszobában élnék, biztos védve lennék mindentől, de szerintem sok nő leélt úgy egy életet, hogy az ilyen wc használatból semmi gondja nem származott.
Csókolózás, szex, tömegközlekedés, bevásárlás, gépelés, mosogatás - mindezt hogy oldod meg sterilen?
Nyilván nem távolíthatunk el minden bacit a lakásból, de mivel lenne jobb, ha a szervezetünk nem találkozna egyel sem? Egy csomó dolgot nem lehet kivédeni, és nem is kell.
Hát én a fedelét is lehajtom, nem tudom, nem szeretem, ha nyitva van, amibe előtte mondjuk sz@rtam, akkor is, ha egyébként nem tiszta fo.s az egész.
A deszkáról meg annyit, hogy ugye a férfiak tudnak állva pisilni, oké, én nem. Na most ha nincs lehajtva, és mondjuk reggel álmos fejjel kicsattogok, akkor nem szeretnék véletlenül a hideg porcelánra ülni, amit ugye sokszor sikerül levizelnie az erősebbik nemnek (ne mondjátok, hogy nem, mert a pontos célzás ellenére is van, hogy fröcsköl). A kihűlt, hugyos wc peremre érkezni ugyan jobb ébresztő mint a kávé, de én kávézni sem kávézom. Lehet pont ez a baj.
Részemről ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!