Hogy értessem meg a fiammal, hogy ez a nő nem való hozz, csak el akarja tartatni magát?
Tipikusan az a csak az a jó ahogy én csinálom típusú ember vagy. Azok a hárklis nénikék jutnak rólad az eszembe, akik megsértődnek azon, ha a fiatalok modern bútorokkal rendezik be a házukat, vagy valami fiatalos kiegészítővel dobják fel a házukat az ő 50 évvel ezelőtt használt konyhabútora helyett. Fogd fel, ez már nem az
a világ, és ha a s*gged vered a földhöz sem lesz minden úgy, ahogy te akarod, ez meg pláne nem. Közöd ehhez az egészhez? Semmi. Tényleg semmi.... Neked mi hasznod abból, ha a menyed otthagyja a picit és elmegy melózni? Vagy pont hogy haszon kéne belőle? De ezt meg tagadod. Marad a semmi közöd hozzá felállás. Még ha igazad lenne se szólhatnál bele... És hát... Nincs igazad
Hát te nagyon el vagy varázsolva. Ha nem akarod elveszíteni a fiad és az unokád, akkor nagyon sürgősen állíts át valamit az agyadban. Csodálom, hogy még egyáltalán beengednek.
Egy dolog, hogy téged a szükség rávitt egy olyan kegyetlen lépésre, hogy visszamenj dolgozni pici baba mellől, de ne kívánj már ilyen rosszat az unokádnak. 2 hónaposan hozzátáplálás, pfúú... Mit adtál neki? Feles tejet, lisztes tejet, darás tejet, mert ugye a tápszer luxus, ha nincs elég tej? Örülj neki, hogy a fiad nem tesz utólag szemrehányást a kétes tudományod miatt, most hogy kiderült. Legjobb 6 hónapos korig az anyatej, ha az nincs tápszer, utána jöhet a hozzátáplálás fokozatosan. A menyed meg addig szoptat amíg csak akar.
Neked is ilyen hárpia anyósod volt, hogy ilyen megkeseredett lettél?
Próbálok mindenre válaszolni:
Nem akarom, hogy kitiltsanak; ehhez nem is lenne joguk! Felneveltem a fiamat, ez talán semmi?
Igen, a fiam anyagilag támogatott a baba előtt, mi ezzel a baj?
Sajnos egyedül vagyok, mert a férjemet az egyik repedt sarkú kolléganője elcsábította tőlem. Talán ez is az én hibám?
Már 2X is írtam. Az anyám is ugyanilyen h#lye gyökér,mint maga.Értetlen fafejű buta. Hogy ne volna joga kitiltani ?! Mi is megtettük ! És igen,az is a Maga hibája,hogy a férje elhagyta egy kedves,bájos,szeretetreméltó,megértő CSALÁDCENTRIKUS NŐ miatt.
Tudja mit ,Mádám ?! Remélem ráég a ház ma este ! Komolyan,Pusztuljon a férgese !
Hát az itteni produkciódból ítélve simán el tudom képzelni, hogy igen, a te hibád, hogy elhagyott a férjed. Ki akarna egy ilyen hárpiával együtt élni?
Ugyanakkor én őszintén egyre jobban azt gondolom, hogy ez egy szándékosan provokáló, kamu kérdés. Ennyire negatív és borzalmas ember nem létezik... Vagy, ha igen, akkor valószínűleg nem dicsekszik a kibírhatatlan természetével egy fórumon.
Az is feltűnt, hogy kapod itt sorra a sértéseket, de se nem "mentegetőzől", se nem reagálsz rájuk igazán, sőt, mindig csak ráteszel még egy lapáttal.
Szinte biztos vagyok benne, hogy valami unatkozó tini, vagy hasonló szórakozik...
Fel is tettszett vázolni a problémáit. Irigy, hogy a kisfia már nem a maga tulajdona. Fõ a feje hogy a baba óta nem maga áll a középpontban.
A "felnevelés" egy olyan tevékenység, amihez a két félnek közvetlenül egymással kell lennie.
Mivel ön egész életében idegeneknek adta a fiát hogy dolgozhasson, szó sincs nevelésrõl, és manapság nem megdicsérgetik hanem megkövezik az ilyen tettet.
És mivel akadályoztatni tetszika fia életét, teljes joga megvan hozzá, hogy kitagadja magát. Ha ez még nem elég, úgy látom az elmeállapotára hivatkozva akár otthonba is bedughatná önt, õszintén csodálkozom hogy ez mg nem történt meg.
dehogynem kitilthat,semmi jogod nincs oda menni,a párja lakása,még csak nem is a fiadé...
Akkor megvan miért zavar hogy otthon van a babával.Igy már a picire költik amit előtte rád.
Ilyen ez,fogadd el.
Ha fiad rájön mennyi gyűlölet van benned,örülhetsz ha még látod...
Az én anyám is hasonló,fúrta páromat ahol tudta,aztán csodálkozott amikor még karácsonykor se néztem feléje.És majd csodálkozni fog hogy kerekedik a pocakom,ő meg nem is tud róla.
87-es, láttam rosszabbat is. Annyira erõszakos hogy nem meg akar téged téríteni, hanem az van amit õ mond és puntum.
Ha ténylegtini lenne, nagyon meggyõzõ, de én a maiakból nem nézem ki a helyes írást, és ha jól emlékszem a kedves kérdezõ hellyel-közzel helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!