Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy értessem meg a fiammal,...

Hogy értessem meg a fiammal, hogy ez a nő nem való hozz, csak el akarja tartatni magát?

Figyelt kérdés
Most sem dolgozik. 7 éve vannak együtt, 4 éve oda költöztette magához hogy jobban tudjon rajta uralkodni. Mit lehet tenni?
2012. márc. 13. 16:18
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/126 lizzi77 ***** válasza:
100%

Na most ,két eset lehetséges:

1.A kérdés kamu, ez esetben gratula, amellett, hogy hibátlan a helyesírásod és a fogalmazásod, kb. 100 embernek felcseszted a vérnyomását 200-ra, de emellett jókat nevettünk,

2.Nem kamu a kérdés, ez eseteben a többiek már elmondták a véleményüket, megoldást viszont tényleg nem nagyon adtak a problémádra.Én most ezt szeretném pótolni:keressél egy szép, erős kötelet, és vedd igénybe a legközelebbi fűzfa hathatós segítségét.Te megszabadulnál az ÖSSZES problémádtól, a világ meg megszabadulna tőled.Problem solved.

2012. márc. 14. 12:40
 112/126 anonim ***** válasza:
100%
Nem tünt fel neked, hogy itt mindenki ugyanazt mondja? Ja, hogy mindenki hülye, csak te vagy helikopter? Ez esetebn én kérek elnézést.
2012. márc. 14. 12:41
 113/126 anonim ***** válasza:
100%
Édes jó istenem egy dolgot kérek tőled legyen ez a kérdés kitaláció!
2012. márc. 14. 12:44
 114/126 anonim ***** válasza:
100%
Most már értem az anyós vicceket, mármint a durvábbakat.
2012. márc. 14. 12:51
 115/126 anonim ***** válasza:
100%

ideje lenne lezárni a kérdést....

egyre inkább úgy gondolom, hogy kamu az egész, hiszen a kérdező minden egyes kommentje jól irányzott olaj a tűzre. nem véletlen ez, na..

ha viszont igaz, hát akkor én már nem is mondom, hogy változtass, mert egyrészt úgyse hallgatsz meg, másrészt meg tudod mit? meg is érdemled, ami emiatt vár rád.

2012. márc. 14. 12:58
 116/126 anonim válasza:
Szerintem ilyen nincs,ezt valaki direkt azért tette ki hogy felhúzza a jó népet,egyszerűen elképzelhetetlennek tartom hogy tényleg van ilyen anya,ha meg tényleg igaz ez az egész akkor soha ne nevezd magad anyának!!vagy minek is szültél gyereket?magadnak?akkor meg miért nem adtál neki erélyövet meg húztál a fejére vödröt hogy senkinek ne kelljen,Szánalmas vagy na meg kell mondanom,de a lényeg hogy ők boldogok és ha tetszik ha nem te leszel itt a VESZTES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. márc. 14. 13:34
 117/126 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de ez beteges. Neked semmi közöd nincs ehhez. 7 év együttlét után csak tudja két ember, hogy szereti-e egymást. Ráadásul össze is költöztek 4 éve... Neked miért fáj annyira, hogy a fiad éli az életét? Képzeld mellesleg, nagyon sok szülő marad otthon 3 évre is akár a gyermekével. Nem fogok neked papolni, hogy miért nincsen igazad, csak két dolgot mondok. Egyrészt azt, hogy a fiadat nem hagyod élni, mert megfojtod gondolom az állandó zaklatásoddal.

Másrészt.. hogyan jössz te ahhoz, hogy más gyermekének a nevelését kritizáld? Nem hinném, hogy te is annyira jó szülő lehettél, ha a fiad ennyire "rosszul" viselkedik.. valaki azért alakította, hogy milyen ember lesz.

2012. márc. 14. 16:28
 118/126 anonim ***** válasza:
100%
118 hozzászólás,mindneki egy véleményem veled szemben. Ez nem sarkall arra,hogy egy kicsit magadba nézz?
2012. márc. 14. 16:54
 119/126 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Ha ilyen anyám lenne akkor letagadnám, azt is hogy egyáltalán ismerem!

Amúgy megvan már honnan fúj a szél, te bizony egyedül maradtál, bár ilyen házsártos természet mellett nem csoda, hogy férjed ott hagyott és a fiad is ott fog hagyni, ha nem változtatsz sürgősen. Egyedül megkeseredve akarod leélni azt a maradék 10-20 évedet?

Mi a bajod a menyeddel? Dolgos nő és most élvezi az anyaság örömeit a fiaddal együtt. Addig marad otthon a picivel ameddig jól esik. Nem éheznek, saját lakása van, nincsen tartozása, nem kunyerál pénzt. Miért nem fogadod el végre? A fiad örömére? Eddig jöttél a mondva csinált indokokkal, de most tényleg, mi az, ami miatt unszimpatikus neked? Talán irigy vagy, mert sikeresebb mint te voltál az ő korában?

Nem tudom ő hogy viselkedik veled, de ha undok vagy vele ne csodálkozz ha undokságot kapsz cserébe.

Nem lenne jó átmenni egy tálca sütivel, játszani az unokával, beszélgetni a fiaddal? Ehhez csak annyi kéne, hogy elfogadod a feleségét. Nem azt mondom, hogy legyetek puszipajtások, de kötözködés és csípősség nélkül is meg lehet lenni a másik mellett, még akkor is ha unszimpatikus számodra az illető.

A fiadhoz meg nagyon már semmi közöd, ez az élet rendje, születés, nevelkedés, majd kirepülés a családi fészekből. Ő már önálló felnőtt ember és nem is egy 19 éves kölyökről van szó.

Szóval békélj meg ezzel a helyzettel, hidd el ha így folytatod, csak magad ellen fordítod a maradék családodat is.

Ennyi egybehangzó válasz ritkán van egy-egy kérdésnél, szóval szerintem érdemes lenne ezen az egészen elgondolkodnod.

2012. márc. 14. 17:24
 120/126 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező! Sajnos látom szomorú sorsodat.

Az én anyósom ilyen, mint te. Miután egyedül maradt, odaköltöztünk, hogy segítsünk neki. Fél éves volt a lányom mikor kijelentette, hogy ketten sokan vagyunk a gyerekre, menjek vissza dolgozni. Hát csak pislogtam. Azt vártam hogy elneveti magát mert csak viccelt. De nem.

Jelenleg másfél éves a lányom, 10 hónapja nem látta.

Nehogy te is erre a sorsra juss.

2012. márc. 15. 07:11
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!