Hogy értessem meg a fiammal, hogy ez a nő nem való hozz, csak el akarja tartatni magát?
Ezt nem kell megertetned, hiszen szeretik egymast, kozos haztartasban elnek, kozos gyermek, tehat ezt neked kell elfogadnod!
7 ev egyutteles bizonyitek arra, hogy a felesegben a fiad megtalalta azt a tarsat, akivel leelni akarja az eletet, tehat ezt fogadd el!
Kepzeld el azt, amikor a fiad tanult, es ez a holgy tartotta el, de miert volt arra szuksege, hogy egy kivulallo tartsa el, s miert nem a csaladja gondoskodott az anyagi eleterol azert, hogy a tanulmanyait befejezze pl.?
Kepzeld el, hogy neked van most egy pici babad, s ott all a parod anyukaja, aki eluzni akarja a szerelmedet, a kozos gyermeked apjat! Mit ereznel?
KEt tanult, felnott emberrol van szo, tehat kolcson kerni toled meg nem kertek,
ha bekopognak hozzad, es kenyeret kernek, akkor jogos az aggodalmad, de igy onmagadat hergeled, hogy te mennyit szenvedtel, dolgoztal, tehat talan irigyled is ezt, hogy neked nem ilyen sors jutott!
Edesanya vagyok, 3 felnott gyermekem van, a parjukat a sajatomkent fogadom, tehat igyekszem nem beleszolni az eletukbe!
Kedves kerdezo, kezd uj eletet, most mar nincs kisgyereked, az elet tele van lehetosegekkel hasznald azt ki addig, amig lehetoseged van arra. TAlald meg onmagad!
Kedves Kérdező Anyuka,
én nem hiszem, hogy kamu, ugyanis az én anyósom is ilyen. Fél éve nem jöhet hozzánk, nem láthatja az unokáját és ez a férjem döntése. Az én szüleim már sajnos nem élnek és mivel nekem csodálatos nyaralós emlékeim vannak a nagyszüleimnek köszönhetően, így a sírás fojtogat ha arra gondolok, hogy ez az én fiamnak miért nem adatik meg.
Gondolj erre, ha legközelebb mész hozzájuk és kritizálni akarod őket. Nem kötelező eltűrni nekik sem a végtelenségig.
57 vagyok; fiam 30 a nő 27
nem értem, ez miért fontos.....
Megkíméllek a túl sok gondolkozástól,mert látszik,hogy nem igazán megy: csak simán sepregess a magad háza táján.Persze,van közöd a a fiad családjához,te vagy a boldog (?) nagymama,de baszogatni nincs jogod őket.Lehet beszélgetni,elmondani a véleményét mindnekinek,de illik tiszteletben tartani a másikét. Te felnevelted a fiadat, több gyereket nem kell,ők úgy nevelik ahogy akarják és azt adnak neki enni amit jónak látnak.
Nem jársz jó úton,ha meg akarod őrizni a jó kapcsolatot a család "új" tagjaival (menyed,később az unokád),de még a fiadat is el fogod marni ezzel a viselkedéssel. Azt meg inkább nem is minősitem,hogy a holmijuk között turkálsz.Lesülne a pofámról a bőr,ha ilyet megengednék magamnak.
Ahogy látom neked inkább a menyeddel van a bajod,bármit csinálna neked úgysem tetszene.Felnőtt emberek nem "odaköltöztetik" a másikat a lakásukba,hanem összeköltöznek,hogy közös életet éljenek,családot alapitsanak.
Ha a fiad boldog ezzel a nővel,miért nem tudod elfogadni,és örülni velük együtt? Annyira nehéz párt találni ,és családot alapitani ....szomorú ,hogy te ilyen utálatos vagy a saját gyerekedet illetően.
Az anyagiakhoz végképp semmi közöd.. áááá.
te boldog lennél, ha a fiad elválna attól a nőtől, akit szeret, és akivel boldog? örömmel töltene el, ha elhagyná a gyermekét? azt tartanád normálisnak, hogy halálodig körülötted szaladgálna, és nőre rá se nézne, míg te a világon vagy? akkor lennél elégedett, ha a fiadnak nem lenne saját élete? arra vágsz te, hogy a fiad boldogtalan legyen???
hát normálisnak képzeled te magadat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!