Hogy értessem meg a fiammal, hogy ez a nő nem való hozz, csak el akarja tartatni magát?
Semmit. Ha sokat beszélsz a nő ellen, akkor eléred hogy a fiad ellened fordul. Nem neked kell vele élned, neki kell tudnia hogy mit akar.
Nekem is fiam van. Soha nem szóltam bele a kapcsolataiba, még akkor sem, ha nagyon nem tetszett a nő. Esetleg elmondtam egyszer róla a véleményem és annyi.
Kedves kerdezo! Nem 7 napja, 7 eve tart ez a kapcsolat, tehat mar illo lenne megbaratkozod a gondolattal, hogy a fiad "megnosult", tehat elettarsa van!
Ha a holgy uralkodik a fiadon, akkor nagyon ugyes, hiszen a fiad is kibirta, sot valtoztatni sem akar, tehat ez azt jelenti, hogy a fiad elfogadta azt, hogy a parja nem dolgozik, hiszen egy alberletben is elhetne, ott is fizetni kellene, tehat igy egyeztek meg, ez nekik megfelel, felnott emberek!
Orulj annak, hogy a fiad megtalalta a parjat, talan otthon dolgozik, hiszen otthon vegezheto munkak is vannak pl.
Sajnos hiába mondasz bármit, épp az ellenkezőjét éred el. Ha eddig nem tudtál hatni rá, már nem is fogsz. Majd a saját kárán tanul, mint mindenki más.
Időszakosan nincs munkája a nőnek, vagy elég gyakran és hosszútávon? Hogy keres a fiad?
Te mit képzesz,hogy nézegeted a bankivonatukat?!? Megáll az eszem. Az anyám soha nem tenne ilyet és én se a gyerekeimmel.
Mi a fenen közöd van hozzá?
Ezek szerint van a fiadnak családja, gyereke, örülj,hogy boldog. És örüj,hogy még nem tiltott ki a lakásból,mert én biztos megtenném,ha megtudom,hogy a papírjaimat olvasgatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!