Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy értessem meg a fiammal,...

Hogy értessem meg a fiammal, hogy ez a nő nem való hozz, csak el akarja tartatni magát?

Figyelt kérdés
Most sem dolgozik. 7 éve vannak együtt, 4 éve oda költöztette magához hogy jobban tudjon rajta uralkodni. Mit lehet tenni?
2012. márc. 13. 16:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/126 anonim ***** válasza:
94%
Ne szólj bele a felnőtt fiad életébe! Ha már 7 éve együtt vannak, akkor ez nem valami futó kaland, hanem valószínűleg szeretik egymást. Ehhez pedig senkinek semmi köze.
2012. márc. 13. 16:20
 2/126 anonim ***** válasza:
94%

Semmit. Ha sokat beszélsz a nő ellen, akkor eléred hogy a fiad ellened fordul. Nem neked kell vele élned, neki kell tudnia hogy mit akar.

Nekem is fiam van. Soha nem szóltam bele a kapcsolataiba, még akkor sem, ha nagyon nem tetszett a nő. Esetleg elmondtam egyszer róla a véleményem és annyi.

2012. márc. 13. 16:21
 3/126 anonim ***** válasza:
89%

Kedves kerdezo! Nem 7 napja, 7 eve tart ez a kapcsolat, tehat mar illo lenne megbaratkozod a gondolattal, hogy a fiad "megnosult", tehat elettarsa van!

Ha a holgy uralkodik a fiadon, akkor nagyon ugyes, hiszen a fiad is kibirta, sot valtoztatni sem akar, tehat ez azt jelenti, hogy a fiad elfogadta azt, hogy a parja nem dolgozik, hiszen egy alberletben is elhetne, ott is fizetni kellene, tehat igy egyeztek meg, ez nekik megfelel, felnott emberek!

Orulj annak, hogy a fiad megtalalta a parjat, talan otthon dolgozik, hiszen otthon vegezheto munkak is vannak pl.

2012. márc. 13. 16:27
 4/126 anonim ***** válasza:
62%

Sajnos hiába mondasz bármit, épp az ellenkezőjét éred el. Ha eddig nem tudtál hatni rá, már nem is fogsz. Majd a saját kárán tanul, mint mindenki más.

Időszakosan nincs munkája a nőnek, vagy elég gyakran és hosszútávon? Hogy keres a fiad?

2012. márc. 13. 16:28
 5/126 anonim ***** válasza:
90%
Ezt középkorú anyaként mondom, nem szabad beleszólni...Annál rosszabb.
2012. márc. 13. 16:31
 6/126 anonim ***** válasza:
89%
Közöd semmi.Törődj bele és halgass.Anyám is egy ilyen rémálom,mint te.Sajnálom a fiadat meg a "menyedet",őszintén mondom. 35F
2012. márc. 13. 16:35
 7/126 anonim ***** válasza:
82%
ó hemzsegnek itt a kérdések, h miért hiszi azt az anyós, h mi nem illünk össze stb. Tanulj belőlük. A mi a te szemszögedből rossz, az másnak lehet jó. Ha a fiad boldog, nincs jogod beleszólni, főleg mert felnőtt férfi. El fognak fordulni tőled ha így folytatod. Lehet h rossz nézni, mert neked nem tetszik, de annál rosszabbat nem tudsz tenni, mint h beleszólsz
2012. márc. 13. 16:36
 8/126 anonim ***** válasza:
31%
mit jelent az eltartatja magát? Sógornőm nem dolgozik, otthon van, eltartják, férje szerint ez így jó. A házasságuk is. Másik rokonom is egész nap unatkozik otthon, a szépségét ápolja, ez van hosszú évek óta, a gyerekek nagyok, a házasság jó. Lehet, a fiad akarja, hogy otthon legyen? Én 4 éve vagyok itthon 2 kisgyerekkel, mivel a bölcsi fizetős, még egy évet maradok is, hát, irtó lusta vagyok. Dolgozhatok még eleget 62 éves koromig, úgy hiszem. Pont most elég nehéz elhelyezkedni, ne csodálkozzál, ha nincs munkája. A fiad meg beköltözött valakinek a házába? Övé is a ház, vagy a nőé? hm?
2012. márc. 13. 16:44
 9/126 A kérdező kommentje:
Azért van otthon, mert szoptatja a 14 hónapos (!!!!!!) gyereket! A múltkor náluk voltam és láttam egy kivonaton, hogy 95ezret kap. Az mire elég? Még a rezsire sem. Mondtam már a fiamnak, hogy küldje vissza dolgozni, de ő azt szeretné (pontosabban a nő mondatja vele gondolom), hogy 2,5-3 éves koráig otthon legyen. Mire fel???
2012. márc. 13. 16:46
 10/126 anonim ***** válasza:
97%

Te mit képzesz,hogy nézegeted a bankivonatukat?!? Megáll az eszem. Az anyám soha nem tenne ilyet és én se a gyerekeimmel.

Mi a fenen közöd van hozzá?

Ezek szerint van a fiadnak családja, gyereke, örülj,hogy boldog. És örüj,hogy még nem tiltott ki a lakásból,mert én biztos megtenném,ha megtudom,hogy a papírjaimat olvasgatod.

2012. márc. 13. 16:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!