Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy értessem meg a fiammal,...

Hogy értessem meg a fiammal, hogy ez a nő nem való hozz, csak el akarja tartatni magát?

Figyelt kérdés
Most sem dolgozik. 7 éve vannak együtt, 4 éve oda költöztette magához hogy jobban tudjon rajta uralkodni. Mit lehet tenni?
2012. márc. 13. 16:18
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/126 anonim ***** válasza:
56%
Én inkább azt javaslom neked,kedves drága mami,a közelükbe se menj többet,mert előbb utóbb agyvérzést fogsz kapni vagy felrobbansz,mert szerencsére nem úgy fog történni ahogy te szeretnéd,mert nem az a normális ahogy te elgondolod.Bár jobb lenne ha agyvérzést kapnál,akkor jó lenne az ingyenélő menyed mi?Törölni a sz.ros valagad!
2012. márc. 15. 13:28
 122/126 juci88 válasza:
100%

SAJNOS, ilyen BANYÁK vannak!!!

Elkezdtem olvasni eme kis gyöngyszemet, de már az ötödik oldalnál nem bírtam tovább.

Tisztelt kérdező az ön esetéből kiindulva eszembe jutott egy anyósvicc, mivel ön az anyósviccek tipikus megtestesítője. Mond ez önnek valamit?

*Szerintem az értelmi színvonalából ítélve fel sem fogja mindazon dolgokat, amiket előttem már leírtak. Önnek nincs ki a négy kereke és utaltassa be magát egy elmegyógyintézetbe, mert oda való!

Véleményét már elmondta nekik, amit magasról nagy ívben leszarnak teljesen jogosan.

*Kérdezze már meg saját magától ön mennyire örülne annak, amikor másvalaki belepofázik a dolgaiba, mit hogyan csináljon címszóval önnek az hogyan esne? Szerintem marhára nem tetszene önnek.

Inkább örüljön, hogy a fia és a kedvese ez idáig ilyen birkatürelemmel tűrte az ön baromságát.

*Egyvalamit jó lenne, ha felfogna azzal a degenerált agyával a világ megváltozott már elég rendesen. Már nem ugyanaz van, mint amikor ön nevelte fel a gyerekeit. Amennyiben ezt nem tudja megérteni/felfogni akkor kösse fel magát az első fára és hagyja békén a fiát és családját!

Másrészt viszont nem sül le a bőr a pofájáról, hogy mások magánéletét kiteregeti nagy nyilvánosság előtt???????? Ja hát igen a vénasszonyok már mást sem tudnak csinálni csak ezt! Egyszerűen undorító és gusztustalan,amit maga művel,már a gyomrom is felfordult ettől!

policeboy

2012. márc. 15. 14:01
 123/126 anonim ***** válasza:
100%
Remélem kitiltják még a környékükről is magát!
2012. márc. 15. 14:28
 124/126 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű a válasz: Irigy és féltékeny a menyére. Hiába is tagadja, ez az igazság.

El lehet gondolkodni az itt leírt válaszokon.

Még nem késő változnia, s akkor kap egy szerető családot. Viszont ha ilyen marad, egyedül fog maradni, s úgy éli le a megmaradt éveit.

2012. márc. 15. 14:41
 125/126 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ekkora felháborodást régen nem okozott itt a GYK-n senki, mint most a kérdező. De úgyis mindenki hülye és csak ő az okos.
2012. márc. 15. 15:19
 126/126 anonim ***** válasza:
100%
Nem csodálom hogy a férjed lelépett egy NŐVEL,gondolom menekült egy ilyen repedtsarkú elől....
2012. márc. 15. 16:34
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!