Hogy értessem meg a fiammal, hogy ez a nő nem való hozz, csak el akarja tartatni magát?
Szerintem itt nem a kérdezõvel van a baj, hanem a rendszerrel.
Túl korán tiltották be a boszorkányégetést. Ha régen is voltak ilyen anyósok, már értem, honnan érkeztek a boszorkánymesék :)
Kérdezõ, pattanj fel a seprûdre, és hagyd a fiad normálisan élni.
Anyám is ilyen volt, és inkább elköltöztünk az ország másik végébe, hogy még véletlenül se találkozzunk. Ugyanúgy gondolkozott, mint te: UDORÍTÓAN. Egyszerüen arcpirító vagy. És undorodom tőled is.
Gondolkozz el, azon, amit itt irtak neked.
Hagyjuk abba, ennek már nincs értelme.
Szeretem a fiamat és az unokámat is, jobb társat/anyát érdemelnének.
Már miért támogatnák a lány szüleit a fiam fizetéséből? Vagy ha a 95-ből lejön a rezsi fele, a saját és a baba költségi akkor még marad? Nem hiszem.
hát én nem tudom elhinni h ez igaz...hogy létezik ilyen....ez kamu:Dilyen nincs:D ilyen buta, erőszakos, élösködő, idióta hülye k*rvát még nem láttam:D:D:D:D nem...még mindig nem tudom elhinni hogy igaz...én jót nevettem ezen az egészen:D:D:D ha meg igaz, sajnálom a kedves fiadat és családját...ebben az esetben nem nevetek....de én még mindig azt hiszem h ilyen nincs!!! lehet, hogy túl naiv vagyok?:D
23L
Jobb anyát érdemel a kisunoka?
Mitől érzed rossz anyának? Bántalmazza? Nem szereti? Nem látja el megfelelően? (Ezen nem azt értem, hogy 2 hónaposan még nem volt hozzátáplálás, és 14 hónaposan még szoptatja, mert az ma már teljesen elfogadott. Egyébként a férjem 36 éves, és anyósom 1 éves koráig szoptatta.)
Ha a gyerek szeretetben él, megfelelően fejlődik, kiegyensúlyozott, nevetős, akkor sajnos el kellene ismerned, hogy jó anya a menyed.
Ha ez tényleg nem kamu, akkor valóban tök egyszerű a képlet. Féltékeny vagy. Elvette tőled az édes pici fiadat, ráadásul valószínűleg az unokád is egy kiegyensúlyozott, boldog baba a "szörnyeteg" anyja mellett. Sokat csalódtál az életben, megkeseredtél. De néha egy lelki tükröt kellene önmagad elé tartani, hogy ebben mennyi szereped volt neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!