Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy értessem meg a fiammal,...

Hogy értessem meg a fiammal, hogy ez a nő nem való hozz, csak el akarja tartatni magát?

Figyelt kérdés
Most sem dolgozik. 7 éve vannak együtt, 4 éve oda költöztette magához hogy jobban tudjon rajta uralkodni. Mit lehet tenni?
2012. márc. 13. 16:18
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/126 anonim ***** válasza:
100%
Pár oldallal lejjebb felhoztam, hogy támogatva van e a kérdező. És lám igen. Na innentől semmi beleszólásod, nekik közös az életük, inkább örülj, hogy a menyed nem ágál az ellen, hogy támogatnak téged. A menyednek van havi bevétele, talán neked se ártana tenni érte, hogy ne ők támogassanak.
2012. márc. 14. 09:54
 102/126 anonim ***** válasza:
100%
Neked ugyanannyi jogod van beleütni az orrod az ő pénzügyeikbe, mint nekünk a tiédbe.
2012. márc. 14. 09:57
 103/126 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt nem a kérdezõvel van a baj, hanem a rendszerrel.

Túl korán tiltották be a boszorkányégetést. Ha régen is voltak ilyen anyósok, már értem, honnan érkeztek a boszorkánymesék :)

Kérdezõ, pattanj fel a seprûdre, és hagyd a fiad normálisan élni.

2012. márc. 14. 10:17
 104/126 anonim ***** válasza:
100%

Anyám is ilyen volt, és inkább elköltöztünk az ország másik végébe, hogy még véletlenül se találkozzunk. Ugyanúgy gondolkozott, mint te: UDORÍTÓAN. Egyszerüen arcpirító vagy. És undorodom tőled is.

Gondolkozz el, azon, amit itt irtak neked.

2012. márc. 14. 10:32
 105/126 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz mit szólnál, ha a lány szüleit is támogatnák? Vagy nekik nem jár, csak neked?
2012. márc. 14. 11:22
 106/126 A kérdező kommentje:

Hagyjuk abba, ennek már nincs értelme.

Szeretem a fiamat és az unokámat is, jobb társat/anyát érdemelnének.

Már miért támogatnák a lány szüleit a fiam fizetéséből? Vagy ha a 95-ből lejön a rezsi fele, a saját és a baba költségi akkor még marad? Nem hiszem.

2012. márc. 14. 11:27
 107/126 anonim ***** válasza:
100%
És a baba költségeit csak a lány fizesse, vagy mi??
2012. márc. 14. 11:31
 108/126 anonim ***** válasza:
100%

hát én nem tudom elhinni h ez igaz...hogy létezik ilyen....ez kamu:Dilyen nincs:D ilyen buta, erőszakos, élösködő, idióta hülye k*rvát még nem láttam:D:D:D:D nem...még mindig nem tudom elhinni hogy igaz...én jót nevettem ezen az egészen:D:D:D ha meg igaz, sajnálom a kedves fiadat és családját...ebben az esetben nem nevetek....de én még mindig azt hiszem h ilyen nincs!!! lehet, hogy túl naiv vagyok?:D

23L

2012. márc. 14. 11:33
 109/126 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire boszorkány nő mint te, komolyan mondom, hogy nincs. Ha szerinted egy gyereket nevelni nem munka, nem feladat, és ezért ingyen él a nő, akkor bizony nálad van a gond a fejedben!! És amíg megtehetik, hogy anyagi problémák nélkül otthon maradhat az anya a gyerekével addig maradjon is, hiszen egy 14 hónapos kisgyereknek nem a bölcsödei dolgozók közt van jó helye hanem az anyja mellett. Rengeteg háztartásban ahol az apuka jól keres, a nő egyáltalán nem is dolgozik hanem háztartást vezet, hiszen az is ugyanolyan munka.
2012. márc. 14. 11:44
 110/126 anonim ***** válasza:
100%

Jobb anyát érdemel a kisunoka?

Mitől érzed rossz anyának? Bántalmazza? Nem szereti? Nem látja el megfelelően? (Ezen nem azt értem, hogy 2 hónaposan még nem volt hozzátáplálás, és 14 hónaposan még szoptatja, mert az ma már teljesen elfogadott. Egyébként a férjem 36 éves, és anyósom 1 éves koráig szoptatta.)

Ha a gyerek szeretetben él, megfelelően fejlődik, kiegyensúlyozott, nevetős, akkor sajnos el kellene ismerned, hogy jó anya a menyed.

Ha ez tényleg nem kamu, akkor valóban tök egyszerű a képlet. Féltékeny vagy. Elvette tőled az édes pici fiadat, ráadásul valószínűleg az unokád is egy kiegyensúlyozott, boldog baba a "szörnyeteg" anyja mellett. Sokat csalódtál az életben, megkeseredtél. De néha egy lelki tükröt kellene önmagad elé tartani, hogy ebben mennyi szereped volt neked?

2012. márc. 14. 11:51
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!