Hogy értessem meg anyámmal, hogy ne hívjon óránként?
megmondod neki,hogy nem fogod felvenni és az ő hívásást némára állítod (nem csörög)
És tényleg nem veszed fel.Szerintem pár nap után megérti.
ja,én azt hittem hogy a pasid hivogat.
anyádról nem gondoltam volna,ha tudja h suliban vagy.
Anyukád túlságosan ráér szerintem. Nem dolgozik? Ha nem, akkor is jól tenné, ha keresne magának valami elfoglaltságot, a te életedet nem élheti helyetted - mert nekem úgy tűnik, igazából ezt szeretné, ha nem azért hívogat, mert aggódik, hanem mindenről beszámolót kér.
Különben meg egyszerű a megoldás, hangot leveszed, telefont beteszed a táskád legaljára, és kész. Nekem egész nap le van véve a hang, mert nem fogom félórákra visszarakni, csak amikor már végeztem. Ha látom, hogy keresett valaki, visszahívom.
Amúgy együtt laksz anyukáddal, vagy esetleg másik városban tanulsz? Ha együtt laktok, akkor mondd meg neki, hogy amikor hazaérsz, rászánsz egy órát, hogy elmesélj neki mindenfélét, ami aznap történt, de akkor ne hívogasson folyamatosan. De ha külön is laktok, akkor is meg lehet beszélni, hogy hívjon fel mondjuk esténként, és majd akkor mesélsz, addig viszont ne telefonáljon, mert nagyon zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!