Hogy értessem meg a fiammal, hogy ez a nő nem való hozz, csak el akarja tartatni magát?
Nem akarok és nem is fogok beletörődni....
Kamu: mi igenis visszamentünk dolgozni, nem szoptattunk több évig a gyereket és két hónaposan megkezdtük a rendes étel adását. Felnőttek a gyerekek, nem is rosszul, hiszen TI vagytok azok!! Akkor mit csináltunk rosszul? Miért nem lehet ugyanúgy csinálni és elhinni, hogy amit mi "öregek" mondunk az igaz és jó a gyereknek?
Azért köszönöm a válaszokat, bár a problémámat nem oldottátok meg....
Szerintem idióta vagy. Az ilyennek minek a szélessáv? -.-"
Hagyd békén a fiad családját, találj magadnak más hobbit.
Nos, fogjuk fel úgy, hogy igazad van (persze nincs, de mindegy).
A mai világban mindenkinek jut lakás, állás, meg elég szabadidő emellett, hogy a gyereket hurcolja a bölcsöde és az otthona között.
Szerintem keresd meg a gyógyszered, és ébredj fel.
Már nem abban a világban élünk, amelyikben te még "mintaanya" voltál.
nem értelek, én 45éves vagyok, az anyám egy évig szoptatott és otthon volt velem (és a testvéremmel) 6 évig. És az ismerőseimnél így volt szintén.
Az hogy te munkamániás voltál és otthagytad a gyereked a bölcsiban,az a te magánügyed. De ne akard már ráeröltzetni a fiadra is.
Nem vagy boldog,hogy neki van családja, felesége gyereke? Nem ennek kéne örünödmint nagymama? Ahelyett,hogy a magad sztahanovista múltját akarod rájuk kényszeríteni?
Tessék itt a túlbuzgó anyuka példája, aki nem tud elszakadni a kicsi fiától!
Inkább örülnöd kéne, hogy a fiad boldog, van egy egészséges unokád. Élnek ahogy tudnak, nem tőled kérik a pénzt, nem élősködnek, akkor meg mi bajod? A fiad nem kiskorú már, azt csinál amit akar és neked semmi jogod megnézni a kivonatait vagy hogy mire költi a pénzét. Ez is bizonyítja, hogy nem akarod elengedni magadtól.
Gondolom az a nő a szülés előtt dolgozott, a fiadnak is van munkája, ami a mai világban kincs.
Az anyának meg a kicsi mellett a helye, én se adnám bölcsődébe 2,5 éves kora előtt. Mellesleg az sincs ingyen.
Változik a világ változnak az emberek, de ha te ilyen utálatos "anyós" leszel ne csodálkozz, ha nem fognak esetleg látogatni. Magadra fogsz maradni öreg korodra, besavanyodva....
Én értelmesnek tartom magam, sőt anya is vagyok két harmincon túli fiúval. Ettől függetlenül azt mondom, hogy te nem vagy normális. Eltartatja magát, mert otthon van a 14 hónapos gyerekkel? Ha én igy viselkednék bármelyik fiammal az tuti hogy felém se néznének.
Magaddal értesd meg végre hogy ők egymással boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!