Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy értessem meg a fiammal,...

Hogy értessem meg a fiammal, hogy ez a nő nem való hozz, csak el akarja tartatni magát?

Figyelt kérdés
Most sem dolgozik. 7 éve vannak együtt, 4 éve oda költöztette magához hogy jobban tudjon rajta uralkodni. Mit lehet tenni?
2012. márc. 13. 16:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/126 A kérdező kommentje:

Nem akarok és nem is fogok beletörődni....

Kamu: mi igenis visszamentünk dolgozni, nem szoptattunk több évig a gyereket és két hónaposan megkezdtük a rendes étel adását. Felnőttek a gyerekek, nem is rosszul, hiszen TI vagytok azok!! Akkor mit csináltunk rosszul? Miért nem lehet ugyanúgy csinálni és elhinni, hogy amit mi "öregek" mondunk az igaz és jó a gyereknek?

Azért köszönöm a válaszokat, bár a problémámat nem oldottátok meg....

2012. márc. 13. 17:40
 42/126 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak akkor volt hova visszamenni, volt bölcsi. 2 hósan hozzáetetni? Látszik is a mi korosztályunkon, csupa allergiás, beteg ember van köztünk.
2012. márc. 13. 17:42
 43/126 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem idióta vagy. Az ilyennek minek a szélessáv? -.-"

Hagyd békén a fiad családját, találj magadnak más hobbit.

2012. márc. 13. 17:44
 44/126 anonim ***** válasza:
100%

Nos, fogjuk fel úgy, hogy igazad van (persze nincs, de mindegy).

A mai világban mindenkinek jut lakás, állás, meg elég szabadidő emellett, hogy a gyereket hurcolja a bölcsöde és az otthona között.

Szerintem keresd meg a gyógyszered, és ébredj fel.

Már nem abban a világban élünk, amelyikben te még "mintaanya" voltál.

2012. márc. 13. 17:48
 45/126 anonim ***** válasza:
92%
felneveltetek egy lelkibeteg, alkesz, problémás nemzedéket, erre vagy büszke?
2012. márc. 13. 17:49
 46/126 anonim ***** válasza:
100%

nem értelek, én 45éves vagyok, az anyám egy évig szoptatott és otthon volt velem (és a testvéremmel) 6 évig. És az ismerőseimnél így volt szintén.

Az hogy te munkamániás voltál és otthagytad a gyereked a bölcsiban,az a te magánügyed. De ne akard már ráeröltzetni a fiadra is.

Nem vagy boldog,hogy neki van családja, felesége gyereke? Nem ennek kéne örünödmint nagymama? Ahelyett,hogy a magad sztahanovista múltját akarod rájuk kényszeríteni?

2012. márc. 13. 17:50
 47/126 anonim ***** válasza:
100%
"2hónaposan megkezdtük a rendes étel adását".:))Mit adtál neki pörkölt nokedlit?Szerintem is kamu az egész,csak hergel titeket.
2012. márc. 13. 18:02
 48/126 anonim ***** válasza:
100%

Tessék itt a túlbuzgó anyuka példája, aki nem tud elszakadni a kicsi fiától!

Inkább örülnöd kéne, hogy a fiad boldog, van egy egészséges unokád. Élnek ahogy tudnak, nem tőled kérik a pénzt, nem élősködnek, akkor meg mi bajod? A fiad nem kiskorú már, azt csinál amit akar és neked semmi jogod megnézni a kivonatait vagy hogy mire költi a pénzét. Ez is bizonyítja, hogy nem akarod elengedni magadtól.

Gondolom az a nő a szülés előtt dolgozott, a fiadnak is van munkája, ami a mai világban kincs.

Az anyának meg a kicsi mellett a helye, én se adnám bölcsődébe 2,5 éves kora előtt. Mellesleg az sincs ingyen.

Változik a világ változnak az emberek, de ha te ilyen utálatos "anyós" leszel ne csodálkozz, ha nem fognak esetleg látogatni. Magadra fogsz maradni öreg korodra, besavanyodva....

2012. márc. 13. 18:02
 49/126 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos lehet nem kamu, ismerek pár a munkába belegyötört, meggonoszodott vénlányt, aki úgy van vele, ha neki rossz volt, legyen másnak is az. A volt főnököm ugyanilyen volt.
2012. márc. 13. 18:04
 50/126 anonim ***** válasza:
100%

Én értelmesnek tartom magam, sőt anya is vagyok két harmincon túli fiúval. Ettől függetlenül azt mondom, hogy te nem vagy normális. Eltartatja magát, mert otthon van a 14 hónapos gyerekkel? Ha én igy viselkednék bármelyik fiammal az tuti hogy felém se néznének.

Magaddal értesd meg végre hogy ők egymással boldogok.

2012. márc. 13. 18:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!