Hogy értessem meg a fiammal, hogy ez a nő nem való hozz, csak el akarja tartatni magát?
arra fel marad otthon,hogy a gyereknek az a legjobb ha az anyjával van az első 3 évben.
(mondjuk a fiadnak talán az a szerencséje, hogy nem te voltál vele, hanem a bölcsi. Ezért lett rendes ember)
Hát te egy elég érdekes ember vagy, hallod! Ezek szerint már közös gyerekük is van! Az unokád anyukájával viselkedsz így!?
14 hónapos gyerekkel teljesen normális, hogy otthon van. Nem azt mondom, hogy kötelező a gyerek 3 éves koráig otthon lenni, de azért egy 14 hónapost, főleg, ha szopik még, miért kéne bölcsődébe adni, ha nem muszáj? Főleg, hogy szerinted az nem kerül pénzbe??
Ráadásul 95.000,- az igenis szép! Képzeld el, én dolgozom, és több, mint húszezerrel kevesebbet kapok! Na, ezt add össze! Nyilván én sem lennék elég jó a fiadhoz...
Meg valószínűleg senki, mivel az az igazság, hogy féltékeny vagy a lányra! Szörnyűek az ilyen emberek, ne csodálkozz, ha később kerülnek majd, és az unokádat sem fogod ismerni!
És megáll az ész, hogy milyen jogon nézed meg a bankkivonatukat!
Édes jó istenem, add, hogy kamukérdés legyen. DE ha nem.
Kedves kérdező: ha jól raktam össze a történetet, akkor a menyed éppen GYEDen van, ami két évig jár. Addig szoptatja az UNOKÁDAT amíg jól esik neki és a gyereknek.
A gyed csak munka után jár.
Amúgy jelenleg én is dolgozom, másfél éves a lányom, és a férjemnek az fáj legjobban hogy nem maradhatok otthon a kislányommal. De nincs erre lehetőségünk.
Jesszusom!!!! Milyen nő vagy Te???? Otthon van az UNOKÁDDAL! Teljesen mindegy, hogy szoptatja, vagy sem, de a gyerekével van otthon. És kapja a gyedet + a családit, ami valóban nem sok, de most a menyednek az a dolga, hogy otthon legyen a gyerekével. Bár ezek szerint a te gyerekedet mindenki nevelte, csak te nem. Én a 10 évesemmel vagyok otthon, és biza nem jókedvemből. Sajnos nagyon beteg. Kapom utána az emelt csp-t, és a gyest, ami szintén nem sok, de a semmitől több. Örülj neki, ha a te unokád nem lesz beteg, és a menyed vissza tud menni dolgozni a 3 év után. Szoritok neki, hogy így legyen. Az én anyósom már sajnos nem élt, mikor a gyerekről kiderült, hogy mennyire beteg, de ha élt volna, egy szót nem szólt volna, azért, mert otthon maradok a gyerekemmel, akinek szüksége van rám.
Amúgy meg mit képzelsz? Abba nem gondoltál bele, hogy ezek szerint egy családot te szét akarsz rombolni, csak azért, mert nem tetszik a menyed? Nem is neked kell, hogy tetszem. A fiad szereti, és az a fontos. A te véleményed a kutyát nem érdekli ezen a téren. És az unokád? Lenne lelked elválasztani az apjától? Az eszem megáll tőled. De komolyan.
Nem kamu.
Én visszamentem dolgozni amikor 10-12 hónaposak voltak, nem lett semmi bajuk!
Én vigyáztam a gyerekre és akkor találtam a kivonatot. Mivel a fiamról van szó, úgy érzem, jogom van hozzá.
nincs hozzá jogod.
már nem a te kicsi fiad,hanem családapaaki a feleségéhez és a gyerekéhez tartozik.
Inkább örülnél, hogy az unokád anyjának nem kell visszamennie és maradhat a gyerekkel.
Iszonyú önző vagy.csak magadra gondolsz,nem a fiad, az unokád boldogságára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!