Mit csináltatok, mikor megtudtátok, hogy megcsal a párotok?
Mára kértem egy szabadnapot. Felhívott a férjem, hogy kellene neki egy telefonszám, mert nem találja és sürgős. Megadta a jelszavát, hogy lépjek be az emailjébe, mert ő nincs gépközelben, és küldjem el sms-ben a telefonszámot.
A bejövő emaileknél több levél is jött egy nőtől. Az utolsó emailt olvastam el, amiből leszűrtem, hogy viszonyuk van. Rákerestem a nőre facebookon, házas és gyerek is van. Erről nem szóltam a páromnak semmit.
5 körül ér haza, akkor tudok csak beszélni vele. Fogalmam sincs mit tegyek. (Addig oké, hogy elhagyom).
De 5 óráig megőrülök!!! :(
Remélem,nem azért...
De ha majd ráérsz,kérdező,és van erőd írni, oszd meg velünk,sokakat érdekel,látod!
Melletted vagyunk!!!
Köszönöm a válaszokat! Csomagoltam és elköltöztem.
Megpróbálom végigolvasni a válaszokat.
Hazajött a párom, nem mondtam neki semmit, nyugodtan kérdeztem hogy milyen napja volt, mit tervez estére stb.
Nyugodt volt, eszébe sem jutott gyanakodni, hogy baj van. Kb fél órával később megjelent 2 barátnőm a párjával. (én szóltam nekik, hogy jöjjenek segíteni pakolni)
A 2 férfi a férjem elé állt, hogy ne tudjon megakadályozni a pakolásban. Amit lehetett azt összepakoltuk.
Egy barátnőm kolleganőjénél lakom (a férjem itt nem talál meg). Jelenleg emailben és facebookon "beszélünk"...
Próbálja megmagyarázni, hogy csak egyszer feküdt le a nővel, engem szeret stb.
Csak már nem tudok hinni neki. Beszéltem a nő férjével, náluk is áll a bál.
Bár a férfi nem akar válni, a gyerek miatt.
nagyon sajnálom:(
erős vagy és bátor, hogy elköltöztél.
gyereketek van? mióta vagytok házasok?
a férjed ezek szerint nem akar válni? nagyon teper, kéri a bocsánatodat? mit mond, miért feküdt le vele? nem szereti? korábban mintha azt írtad volna, hogy talán nemcsak szex...
te mit szeretnél, válni vagy még gondolkodni?
a lakás kié? miért nem ő költözik el?
ÚÚÚ de tipikus pasiduma: csak szex volt, téged szeretlek! Hát bekaphatják a bal bokámat!
Ha szeret nem kefél mással!
Áh! Utálom az ilyen surmó kis ............................. nemíromkimiket
Minden elismerésem és tiszteletem Neked, hihetetlen bátor nő vagy!
A legjobban cselekedtél, ahogy ebben a helyzetben lehet. A férjed bánhatja, kit veszített.
Megkérdezhetem, a nő férjét végül hogy érted utol? Telefonon, neten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!