Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináltatok, mikor megtudt...

Mit csináltatok, mikor megtudtátok, hogy megcsal a párotok?

Figyelt kérdés

Mára kértem egy szabadnapot. Felhívott a férjem, hogy kellene neki egy telefonszám, mert nem találja és sürgős. Megadta a jelszavát, hogy lépjek be az emailjébe, mert ő nincs gépközelben, és küldjem el sms-ben a telefonszámot.

A bejövő emaileknél több levél is jött egy nőtől. Az utolsó emailt olvastam el, amiből leszűrtem, hogy viszonyuk van. Rákerestem a nőre facebookon, házas és gyerek is van. Erről nem szóltam a páromnak semmit.

5 körül ér haza, akkor tudok csak beszélni vele. Fogalmam sincs mit tegyek. (Addig oké, hogy elhagyom).

De 5 óráig megőrülök!!! :(

2012. febr. 3. 12:05
 81/94 anonim ***** válasza:
100%
Arra esetleg nem gondoltok, hogy ha tényleg el is költözött akkor lehet nincs netközelben?
2012. febr. 6. 09:02
 82/94 anonim ***** válasza:
100%

Remélem,nem azért...

De ha majd ráérsz,kérdező,és van erőd írni, oszd meg velünk,sokakat érdekel,látod!

Melletted vagyunk!!!

2012. febr. 6. 09:42
 83/94 anonim ***** válasza:
70%
De még mindig nem értik meg egyesek, hogy ilyenkor egy normális nő nem netezget.
2012. febr. 6. 17:26
 84/94 anonim ***** válasza:
42%
De vajon ki az az unintelligens szerencsétlen marha, aki lepontozza az utóbbi kommenteket? Ha dühös vagy, ne a kezecskét nyomogasd okoslujza, hanem gondlj bele, hogy nem minden nő csücsül le netezni, amikor talán az élete változik meg.............lehet hogy fontosabb dolga is van, mint leülni, ha neked nem tetszik, hogy valaki erre a tényre rámutatott, írd le, ne a kezecskét nyomogasd, ha nem vagy óvodás!
2012. febr. 6. 20:58
 85/94 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Csomagoltam és elköltöztem.

Megpróbálom végigolvasni a válaszokat.

2012. febr. 13. 09:36
 86/94 A kérdező kommentje:

Hazajött a párom, nem mondtam neki semmit, nyugodtan kérdeztem hogy milyen napja volt, mit tervez estére stb.

Nyugodt volt, eszébe sem jutott gyanakodni, hogy baj van. Kb fél órával később megjelent 2 barátnőm a párjával. (én szóltam nekik, hogy jöjjenek segíteni pakolni)

A 2 férfi a férjem elé állt, hogy ne tudjon megakadályozni a pakolásban. Amit lehetett azt összepakoltuk.

Egy barátnőm kolleganőjénél lakom (a férjem itt nem talál meg). Jelenleg emailben és facebookon "beszélünk"...

Próbálja megmagyarázni, hogy csak egyszer feküdt le a nővel, engem szeret stb.

Csak már nem tudok hinni neki. Beszéltem a nő férjével, náluk is áll a bál.

Bár a férfi nem akar válni, a gyerek miatt.

2012. febr. 13. 10:03
 87/94 anonim ***** válasza:
100%

nagyon sajnálom:(

erős vagy és bátor, hogy elköltöztél.

gyereketek van? mióta vagytok házasok?

a férjed ezek szerint nem akar válni? nagyon teper, kéri a bocsánatodat? mit mond, miért feküdt le vele? nem szereti? korábban mintha azt írtad volna, hogy talán nemcsak szex...

te mit szeretnél, válni vagy még gondolkodni?

a lakás kié? miért nem ő költözik el?

2012. febr. 13. 11:35
 88/94 anonim ***** válasza:
100%
bocsi, közben eszembe jutott, hogy nincs gyerek, hanem most akartatok:(
2012. febr. 13. 11:35
 89/94 anonim ***** válasza:
100%

ÚÚÚ de tipikus pasiduma: csak szex volt, téged szeretlek! Hát bekaphatják a bal bokámat!

Ha szeret nem kefél mással!

Áh! Utálom az ilyen surmó kis ............................. nemíromkimiket

2012. febr. 13. 12:04
 90/94 anonim ***** válasza:
100%

Minden elismerésem és tiszteletem Neked, hihetetlen bátor nő vagy!

A legjobban cselekedtél, ahogy ebben a helyzetben lehet. A férjed bánhatja, kit veszített.

Megkérdezhetem, a nő férjét végül hogy érted utol? Telefonon, neten?

2012. febr. 13. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!