Mit csináltatok, mikor megtudtátok, hogy megcsal a párotok?
Figyelt kérdés
Mára kértem egy szabadnapot. Felhívott a férjem, hogy kellene neki egy telefonszám, mert nem találja és sürgős. Megadta a jelszavát, hogy lépjek be az emailjébe, mert ő nincs gépközelben, és küldjem el sms-ben a telefonszámot.
A bejövő emaileknél több levél is jött egy nőtől. Az utolsó emailt olvastam el, amiből leszűrtem, hogy viszonyuk van. Rákerestem a nőre facebookon, házas és gyerek is van. Erről nem szóltam a páromnak semmit.
5 körül ér haza, akkor tudok csak beszélni vele. Fogalmam sincs mit tegyek. (Addig oké, hogy elhagyom).
De 5 óráig megőrülök!!! :(
2012. febr. 3. 12:05
61/94 anonim válasza:
Nem úgy gondoltam, hogy éljenek hazugságban, csak én nem kevernék bele egy család életébe, mert a gyerek ártatlan a dolgot illetően. De amúgy lehet a nő is azért lépett félre, mert a férje amúgy is ezt csinálja, meg jót tesz az önbizalmának. De szerintem ez kettejük dolga, én nem avatkoznék bele. Majd ők megoldják.
62/94 anonim válasza:
nem a kérdező fog belekeverni a ribi családja életébe, mert a feleség ezt már megtette amikor széttette a lábát másnak. Igenis joga van megtudni a férjnek hogy mit művel az asszony!
65/94 anonim válasza:
mesélj kérlek, hogy mi történt, nagyon érdekelne
engem sziven ütött a sztori.. :(
67/94 anonim válasza:
Én csak írnék nőnek, hogy tudok róla, majd pár hónap múlva akár még hasznot is húzhatnék ebből...persze miután csak lehiggadtál, aljas, gonosz dolog, de vedd úgy hogy fájdalomodíj...
68/94 anonim válasza:
És vedd úgy, hogy a törvény bünteti a zsarolást.
69/94 anonim válasza:
Mi a fejlemény,kérdező,beszéltetek???
70/94 anonim válasza:
Erre már én is nagyon kíváncsi vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!