Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináltatok, mikor megtudt...

Mit csináltatok, mikor megtudtátok, hogy megcsal a párotok?

Figyelt kérdés

Mára kértem egy szabadnapot. Felhívott a férjem, hogy kellene neki egy telefonszám, mert nem találja és sürgős. Megadta a jelszavát, hogy lépjek be az emailjébe, mert ő nincs gépközelben, és küldjem el sms-ben a telefonszámot.

A bejövő emaileknél több levél is jött egy nőtől. Az utolsó emailt olvastam el, amiből leszűrtem, hogy viszonyuk van. Rákerestem a nőre facebookon, házas és gyerek is van. Erről nem szóltam a páromnak semmit.

5 körül ér haza, akkor tudok csak beszélni vele. Fogalmam sincs mit tegyek. (Addig oké, hogy elhagyom).

De 5 óráig megőrülök!!! :(

2012. febr. 3. 12:05
 61/94 anonim ***** válasza:
50%
Nem úgy gondoltam, hogy éljenek hazugságban, csak én nem kevernék bele egy család életébe, mert a gyerek ártatlan a dolgot illetően. De amúgy lehet a nő is azért lépett félre, mert a férje amúgy is ezt csinálja, meg jót tesz az önbizalmának. De szerintem ez kettejük dolga, én nem avatkoznék bele. Majd ők megoldják.
2012. febr. 3. 18:14
 62/94 anonim ***** válasza:
80%
nem a kérdező fog belekeverni a ribi családja életébe, mert a feleség ezt már megtette amikor széttette a lábát másnak. Igenis joga van megtudni a férjnek hogy mit művel az asszony!
2012. febr. 3. 18:50
 63/94 anonim ***** válasza:
36%
:?
2012. febr. 3. 19:20
 64/94 anonim ***** válasza:
100%
na mi volt?? mesélj!
2012. febr. 3. 19:33
 65/94 anonim ***** válasza:
100%

mesélj kérlek, hogy mi történt, nagyon érdekelne

engem sziven ütött a sztori.. :(

2012. febr. 3. 19:38
 66/94 anonim ***** válasza:
100%
Durva. ://
2012. febr. 3. 20:19
 67/94 anonim ***** válasza:
67%
Én csak írnék nőnek, hogy tudok róla, majd pár hónap múlva akár még hasznot is húzhatnék ebből...persze miután csak lehiggadtál, aljas, gonosz dolog, de vedd úgy hogy fájdalomodíj...
2012. febr. 3. 23:51
 68/94 anonim ***** válasza:
88%
És vedd úgy, hogy a törvény bünteti a zsarolást.
2012. febr. 4. 08:26
 69/94 anonim ***** válasza:
100%
Mi a fejlemény,kérdező,beszéltetek???
2012. febr. 4. 08:43
 70/94 anonim ***** válasza:
100%
Erre már én is nagyon kíváncsi vagyok...
2012. febr. 4. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!