Volt már olyan, hogy megtudtatok valami olyat amit nem kellett volna egy családtagról? (szexuális élet, régmúlt stb)
Ma ahogy beszélgettem a nagyimmal, előjött az időskori szex téma :D Elkezdte mondani, hogy ő a papámmal még 76 évesen is csinálta. Én ezen teljesen kiakadtam. Mindig úgy képzeltem, hogy 65 évesen sem nagyon csinálják már az emberek, na de hogy a nagyszüleim 76 évesen...Aztán elkezdte mesélni, hogy fiatal korukban mi volt megy hogy.
Áhh azóta sem tértem magamhoz.
:D jó nekik, ritka szerencsések. Ennek örvendeni kell, nem kiborulni...
Mi tavaly tudtuk meg, hogy a páromnak volt egy testvére, aki meghalt...na ezen kiakadtunk, rosszul esett, szomorúak voltunk...
Tudom ez végülis egy tök jó dolog, mert 18 évesek voltak mikor összejöttek, és még majdnem 60 év után is szerették egymást, soha sem léptek félre.
Ismerek olyan házaspárt aki most 80 év körüliek, és fiatalon csalták egymást, most meg csak egy fedél alatt élnek, de próbálják egymás életét tönkretenni...Tényleg a nagyimék házassága elég szép volt. (A papám 6 éve halt meg)
Hát amíg egy férfinek működik a szerszáma,addig lehet csinálni :) szerintem ez nem korfüggő! És nagyon szép dolog,hogy 70évesen is kívánták egymást,ez olyan aranyosan hangzik! Szerintem ez a hosszú és boldog titka.Van benne összefüggés.
Az én papám kb 50éves korától fogva betegeskedett.65évesen meg már oxigénmaszkja volt,meg ilyen cső az orrában.Ünnepek előtt apámnak kellett nagynehezen szerezni oxigénpalackot,hogy legyen elég pl egy 3 napos ünnepen-amikor ugye nem lehet elmenni szerezni,ha elfogy. Szerintem a mamámék akkortól már nem csinálták a papám betegsége miatt...A nagyim hosszú életű volt,de az özvegysége kezdetekor semmi élniakarása nem volt,így boldogtalan volt,majd az elméje is odaveszett...
Egy ismerősünk most 57 évesen házasodott össze(az egyik elvált volt,a másik özvegy)és biztos vagyok benne,hogy jó szexuális életük van,mert szinte 10évvel néznek ki fiatalabbnak mióta összejöttek :))))
Én is akarok szexelni még 70évesen is :))))
anyum barátja 67 éves, és sztem azért még bőven összebújnak esténként :) persze, anyum még csak 50, szóval neki még van igénye ilyesmire :)
a nagyszüleim 50 éves házasok voltak, mikor meghaltak :( az ő szexuális életükről semmit sem tudok, elég szemérmesek voltak ilyen szempontból, az ő korukban nem volt divat ilyesmit kitárgyalni. de biztosan nagyon szerették egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!