Milyen az élet, ha forróvérű a párod?
Az enyém (F) ilyen nyers, lobbanékony ösztönös típus. (Kos, az számít?) Abszolút észreveszi a nyiladozó lányok szépeségétől az éret korosztályig a nőket. Fogékony rá. nem is rejti véka alá. No, nem túl durván, csak "jó ez a kép rólad", "ezen szép vagy", stb., meg nekem is megállapítja, ha valaki jól fest.
Meg lehet bízni ilyen valakiben? Hogy ez ezen a szinten marad? Tudtommal sosem nem csalt meg.
Forróvérű,de csak velem.Mást maximum megnéz,de dicsérgetni is csak engem.minden vágyát teljsitem,ő is az enyémet,nincs gond,tudom hogy sosem csalna meg,imád.
sok év után is van hogy 24 óra alatt 5x "mászik rám"...(fizikailag birná,többször tenné...kb állandóan:))
pedig elmúlt 30...
Én sok kos pasit ismerek, van köztük egy fiatal pap is! Még ő is állandóan dicsér, hogy milyen csinos vagyok! :D (baráti a kapcsolatunk)
Szerintem a kosok alapba ilyen heves emberek.
Az biztos, hogy nem ettől függ az, hogy valaki megcsal e vagy sem. Volt párom soha nem dicsért senkit, engem sem, és mégis folyamatosan megcsalt.
Párod egyszerűen csak észreveszi a szépet, és ki is fejezi tetszését. :)
24/N
És ha öregedni kezdek?
Engem is megdicsér, ha ez az tetszik neki, de konstatálja a felcsusszant kilókat és egyebeket. Aki ilyen típus (külön örülök a kos jegyűek válaszainak) attól még ragaszkodhat, hogy bizony ebben nem változik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!