Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az élet, ha forróvérű...

Milyen az élet, ha forróvérű a párod?

Figyelt kérdés

Az enyém (F) ilyen nyers, lobbanékony ösztönös típus. (Kos, az számít?) Abszolút észreveszi a nyiladozó lányok szépeségétől az éret korosztályig a nőket. Fogékony rá. nem is rejti véka alá. No, nem túl durván, csak "jó ez a kép rólad", "ezen szép vagy", stb., meg nekem is megállapítja, ha valaki jól fest.

Meg lehet bízni ilyen valakiben? Hogy ez ezen a szinten marad? Tudtommal sosem nem csalt meg.

2011. szept. 30. 20:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ismerösöm KOS férfi, Ö mindig is ilyen volt. A felesége mellett rendszeresen férejárt, sok sok évig, még öregségére is a nöket leste. Válás lett a vége, sajnos ilyenek (tisztelet a kivétel-nek)
2011. okt. 3. 18:10
 22/26 anonim ***** válasza:
ez a kos plusz forróvérüség akkorsem függ össze szerintem egyáltalán.
2011. okt. 3. 19:05
 23/26 anonim ***** válasza:
88%
Ez nem forróvérűség, hanem tahóság. És semmi köze ahhoz, hogy kos vagy bika vagy oroszlán.
2011. okt. 3. 19:24
 24/26 anonim ***** válasza:
38%
Két kos pasim volt, mindkettő ilyen :D Tudtommal sosem csaltak meg, mindkettőt én hagytam ott. Nem bírtam elviselni, hogy nekik mindenki szép és ezt velem is meg akarják tárgyalni.
2011. okt. 25. 10:59
 25/26 anonim ***** válasza:
87%

Nem azért fog megcsalni, mert kos :))

A férjem is kos, de mi kiegészítjük egymást mivel én nyilas vagyok, hasonló temperamentummal.

Ha egy férfi tiszteli a szeretett nőt akkor nem dicsér a jelenlétében más nőket számára sértően.

Én úgy tapasztaltam, hogy a kos férfiak nagyon szeretik a testi élvezeteket és a szépséget, de ha megtalálják azt a társat aki mellett kiteljesedhetnek akkor eszük ágába sem jut másfelé kacsingatni.

Erre példa a férjem és ismerőseim körében még 2 kos, hosszú párkapcsolatban/házasságban élő férfi.

2011. nov. 3. 22:53
 26/26 anonim ***** válasza:

Forróóóó a vééreee, há' mondd meg mért nem jó????

Őt így akarta a Mindenhatóóóóó

:)

2011. nov. 4. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!