Milyen az élet, ha forróvérű a párod?
Az enyém (F) ilyen nyers, lobbanékony ösztönös típus. (Kos, az számít?) Abszolút észreveszi a nyiladozó lányok szépeségétől az éret korosztályig a nőket. Fogékony rá. nem is rejti véka alá. No, nem túl durván, csak "jó ez a kép rólad", "ezen szép vagy", stb., meg nekem is megállapítja, ha valaki jól fest.
Meg lehet bízni ilyen valakiben? Hogy ez ezen a szinten marad? Tudtommal sosem nem csalt meg.
Nem azért fog megcsalni, mert kos :))
A férjem is kos, de mi kiegészítjük egymást mivel én nyilas vagyok, hasonló temperamentummal.
Ha egy férfi tiszteli a szeretett nőt akkor nem dicsér a jelenlétében más nőket számára sértően.
Én úgy tapasztaltam, hogy a kos férfiak nagyon szeretik a testi élvezeteket és a szépséget, de ha megtalálják azt a társat aki mellett kiteljesedhetnek akkor eszük ágába sem jut másfelé kacsingatni.
Erre példa a férjem és ismerőseim körében még 2 kos, hosszú párkapcsolatban/házasságban élő férfi.
Forróóóó a vééreee, há' mondd meg mért nem jó????
Őt így akarta a Mindenhatóóóóó
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!