Vannak még olyan férfiak, akiknek a szerelmük áll az első helyen bármit is hozzon az élet?
20 éves vagyok. Még benne vagyok egy olyan kapcsolatban,ahol a párom számára csak a második helyen állok. Véleménye szerint ez nem így van,de a legtöbb szituációban csak másodiknak érzem magam. Én nem vagyok a társaság középpontja,nem iszom,nem dohányzok és most a legfontosabb,hogy az egyetemen jól tanuljak. Taszítanak az olyan emberek,akik attól hiszik magukat nagynak,hogy minden héten buliznak és lerészegednek. Arra lennék igazából kíváncsi,hogy vannak-e még olyan férfiak,akik a szerelmük nélkül nem igazán érzik jól magukat és ha tehetnék minden percet vele töltenének? Fontos,hogy ez ne csak szóban,hanem tettekben is nyilvánuljon meg. Nekem még lényeg az is,hogy ne legyen bulizós,inkább a munkájára vagy a tanulásra koncentráljon. Persze el lehet menni normális keretek között szórakozni,de azt is jobb,ha a szerelmével teszi (persze ha lehetséges).
Vannak még a mai világban ilyen férfiak? Ha igen,akkor hol vannak?
"és most a legfontosabb,hogy az egyetemen jól tanuljak."
ha neked sem ő az első, milyen alapon várod el, hogy te az legyél neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!