Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még olyan férfiak,...

Vannak még olyan férfiak, akiknek a szerelmük áll az első helyen bármit is hozzon az élet?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok. Még benne vagyok egy olyan kapcsolatban,ahol a párom számára csak a második helyen állok. Véleménye szerint ez nem így van,de a legtöbb szituációban csak másodiknak érzem magam. Én nem vagyok a társaság középpontja,nem iszom,nem dohányzok és most a legfontosabb,hogy az egyetemen jól tanuljak. Taszítanak az olyan emberek,akik attól hiszik magukat nagynak,hogy minden héten buliznak és lerészegednek. Arra lennék igazából kíváncsi,hogy vannak-e még olyan férfiak,akik a szerelmük nélkül nem igazán érzik jól magukat és ha tehetnék minden percet vele töltenének? Fontos,hogy ez ne csak szóban,hanem tettekben is nyilvánuljon meg. Nekem még lényeg az is,hogy ne legyen bulizós,inkább a munkájára vagy a tanulásra koncentráljon. Persze el lehet menni normális keretek között szórakozni,de azt is jobb,ha a szerelmével teszi (persze ha lehetséges).

Vannak még a mai világban ilyen férfiak? Ha igen,akkor hol vannak?

2011. szept. 3. 17:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
53%

egy korodbéli fiútól ne várd hogy csak veled töltse minden szabadidejét,minden percet szórakozás gyanánt. ha olyan pasira vágysz aki nem bulizik akkor 30 felettit keress.

amúgy meg nemár hogy az ember ne érezze jól magát a párja nélkül.. nem vagyunk összenőve. az ilyen pióca kapcsolatok általában nem is tartanak sokáig mert az egyik fél előbb utóbb besokall, megfulladnak egymástól.

én nagyon szeretem a párom de ha nélkülem megy a barátaival meginni egy két italt, nyugodtan tegye és érezze jól magát. nekem is vannak barátnőm nem akarok minden egyes percet vele tölteni(meg is őrülnék) holott nagyon szeretem.

2011. szept. 3. 17:28
 12/22 anonim ***** válasza:
42%

utolsónál a pont..

Miért nem lehet elfogadni a másikat úgy ahogy van?

Ha neked ez nem tetszik változtass rajta!

2011. szept. 3. 17:30
 13/22 anonim ***** válasza:
60%
ha nem tetszik amit csinál, nem olyan fiúra vvágysz mint amilyen ő akkor miért vagy vele? csak mert nincs jobb? nyilvánvalóvá tetted, hogy nem szereted, mondtad, hogy ő nem ilyen és nem tudod hol ismerj meg ilyen férfiakat.. nem is szereted de azért elvárod tőled, hogy ő olyan legyen meg azt csinálja amit te akarsz? hát nagyon sajnálom, hogy szegény gyerek veled van. és nem körülötted forog a világ, természetes, hogy van rajtad kívül is élete, elég gáz mikor valaki mindig a pasijával járogat mindenhova, az olyan emberek csinálják ezt akiknek nincs se társasági életük, se személyiségük, csak egész nap a kis szerelmükkel vannak elfoglalva.. én az ilyeneken cxsak röhögni tudok.
2011. szept. 3. 17:42
 14/22 anonim ***** válasza:

Én társasági ember vagyok nagyon.Az eddigi párjaim is azok voltak.Volt,hogy külön mentünk ide-oda(ebbe beletartozott a barátnőkkel való kávézás pletyizés,a mozizás,sétálás és a lerészegedés is.Ők is eljártak ahova akartak a barátaikkal.De olyan is volt,hogy másokkal mentünk el együtt akárhova.)

Szerintem az igazi tapasztalat neked az összeköltözés lenne egy férfivel,és napközben úgyis dolgoznátok,reggel és este látnátok csak egymást,és hétvégén lenne csak idő kikapcsolódni...

2011. szept. 3. 17:57
 15/22 anonim ***** válasza:

Néha külön is kell szórakozni, de ha emellett nincs meg az elegendő együtt töltött idő is, akkor lőttek az egésznek. Segíteni sajna nem tudok, mert én is ebben a helyzetben vagyok, csak nálunk két évig én voltam a minden, hát most meg mindenhova megy csak velem nincs..

Szerintem a legjobb lenne ha beszélnél vele, máshogy nem lehet megoldani:)

2011. szept. 3. 19:02
 16/22 anonim ***** válasza:
első vagyok. egy jó kis metál koncerten. :)
2011. szept. 3. 19:25
 17/22 anonim ***** válasza:
Az én férjem is ilyen.
2011. szept. 3. 22:19
 18/22 anonim válasza:
18 évesen még nem mondanám férfinek magam de én ilyen vagyok.
2011. szept. 4. 03:16
 19/22 Béca válasza:
Én is ilyen vagyok. Jelenleg is szerelmes vagyok egy lányba, de sajnos van barátja. Mivel még nem volt barátnőm, ezért nekem biztos az első helyen állna a szerelmem.
2012. aug. 12. 14:38
 20/22 Érzékeny_Bimbó válasza:
Én ilyen vagyok,de érzékeny a bimbóm,ezért nem kellek senkinek :( :( :(
2014. okt. 23. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!