Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az élet, ha forróvérű...

Milyen az élet, ha forróvérű a párod?

Figyelt kérdés

Az enyém (F) ilyen nyers, lobbanékony ösztönös típus. (Kos, az számít?) Abszolút észreveszi a nyiladozó lányok szépeségétől az éret korosztályig a nőket. Fogékony rá. nem is rejti véka alá. No, nem túl durván, csak "jó ez a kép rólad", "ezen szép vagy", stb., meg nekem is megállapítja, ha valaki jól fest.

Meg lehet bízni ilyen valakiben? Hogy ez ezen a szinten marad? Tudtommal sosem nem csalt meg.

2011. szept. 30. 20:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
90%

Ákos, az énekes is a kos jegyében született. ha megnézed a dalszövegeit, azt hinnéd, hogy egy mindenkit meghódító hősszerelmes. tudtommal elég régóta együtt van a feleségével, és már 4 gyerekük van.

szóval örülj neki, hogy ilyen párod, legalább segít formában maradni, ösztönöz, h mindig igényes legyél magadra :)

2011. szept. 30. 21:42
 12/26 anonim ***** válasza:
szerintem csak nagyon rámegy a külsőségekre,ilyen a beállítottsága.
2011. szept. 30. 21:57
 13/26 anonim ***** válasza:
90%

Nekem az öcsém is kos az tuti mindig fontos volt neki hogy nézet ki a felesége szülés után is mindig fogyokura szigoruan amenyire a gyerektöl lehetett a szoptatás véget.

Nincs abban semi szerintem ameddig nyiltan beszél a véleményéröl veled,mert ez csak egy vélemény valakiröl.

Èn is épp tegnap mutattam meg a férjemnek menyire édes az a kolumbiai szinész Mário cimaro imadom.

2011. okt. 1. 02:15
 14/26 A kérdező kommentje:
Más egy színész, mint az ismerősök.
2011. okt. 1. 06:32
 15/26 anonim ***** válasza:
19%

Körülöttem mindenki Kos gyűlölöm őket de komolyan.

Arogánsak,önfejűek fejjel mennek a falnak,kétszínűek és így tovább.Személyes tapasztalatból mondom.A legutóbbi pasim Kos volt teljesen tönkre tett undorító patkány volt,soha többet kossal.

Párom szerint szuper intenzíven forró vérű vagyok.És milyen velem???Nincs egy perc nyugtom sem,éjjel nappal kíván de meg is van rá az oka mivel értem a férfiak nyelvét:P:P elég jól:)

2011. okt. 1. 07:04
 16/26 anonim ***** válasza:
33%

Rühellem a kos pasikat!

Pont ezért mert ilyenek!

ellenkezik az én személyiségemmel. Így inkább halak, rák, bika'

2011. okt. 2. 08:37
 17/26 anonim ***** válasza:

ugyanilyen pasival járok 8 hónapja...

engem is kib@szottul zavar, de ha ilyen,nincs mit tenni.

ha előző kapcsolataiban hűséges volt,akkor valószínűleg meg tud maradni ezen a szinten,de ha nem, akkor te se számíts jobbra...ez a kemény valóság.tapasztalat..

2011. okt. 3. 15:29
 18/26 anonim ***** válasza:
bárcsak az lenne...
2011. okt. 3. 15:34
 19/26 anonim ***** válasza:

Na ,szerintem az,hogy kos éppen semmit sem jelent. Két kost ismerek közelebbröl. Az egyik a jelenlegi párom és egyáltalán nem ilyen,mit amiket leirtak itt. A másik kos sem. Kicsit sem.

Egyébként attol hogy megnézi a lányokat ,nem feltétlenül csal meg,de hogy te ezt eltüröd-e az már más kérdés. én biztos,hogy nem birnám elviselni ezt.

2011. okt. 3. 16:34
 20/26 anonim ***** válasza:
1 kos csillagjegyű barátom volt, én nem hiszek a horoszkópban de tény, hogy elég forróvérű volt, a kapcsolat végét inkább az önzősége okozta :D
2011. okt. 3. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!