Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináltatok, mikor megtudt...

Mit csináltatok, mikor megtudtátok, hogy megcsal a párotok?

Figyelt kérdés

Mára kértem egy szabadnapot. Felhívott a férjem, hogy kellene neki egy telefonszám, mert nem találja és sürgős. Megadta a jelszavát, hogy lépjek be az emailjébe, mert ő nincs gépközelben, és küldjem el sms-ben a telefonszámot.

A bejövő emaileknél több levél is jött egy nőtől. Az utolsó emailt olvastam el, amiből leszűrtem, hogy viszonyuk van. Rákerestem a nőre facebookon, házas és gyerek is van. Erről nem szóltam a páromnak semmit.

5 körül ér haza, akkor tudok csak beszélni vele. Fogalmam sincs mit tegyek. (Addig oké, hogy elhagyom).

De 5 óráig megőrülök!!! :(

2012. febr. 3. 12:05
 51/94 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem meg pipogyaság, aki ebben a helyzetben úrinőt játszik. Nem azt mondom, hogy essen neki a nőnek és tépje, hanem a férje előtt mártsa be: bőven elég ehhez elküldeni a leveleket. Lényeg, hogy ott is legyen botrány. Én nem tudnék úrinő módra ülni és sírni a tönkrement házasságomon, míg az a k****, akivel a férjem megcsalt, immár a legnagyobb nyugalomban találkozhat a férjemmel, hisz a szeretője oldaláról megszűnt a probléma: én. Francokat, akkor ott is robbanjon a bomba! Ha már felborult a bili, legyen teljesen kiborítva!
2012. febr. 3. 15:15
 52/94 anonim ***** válasza:
90%

Én megértem ezt is, de visszakérdezhetek?

innen jön az off:

Ha te vagy a 3. fél a kapcsolatban és ez csak sok idő után derül ki számodra (hasonló érzés, mintha megcsalnának, csak még nyomorultabb,mert elvileg te vagy a "szemétláda" szerepében, aki belemászott egy kapcsolatba), akkor is robbantanád a bombát? Akkor is kitálalnál a megcsalt félnek?

Én ilyen helyzetben voltam. De azóta se tudom, hogy jól tettem-e, hogy csöndben maradtam. (valószínűleg minden titokban maradt)

2012. febr. 3. 15:28
 53/94 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, ha rosszul értelmezem. Szóval: összejöttél olyannal, akinek volt párja és ez előtted csak később lett világos? És hogy ekkor nem szóltál az illető párjának, hogy kirobbantsd a botrányt?

Hát ez már nehezebb ügy, főként, hogy én is érintett vagyok benne, mint bűnös. Ugyanakkor úgy mentem bele annak idején, hogy nem volt tudomásom róla, hogy az illetőnek van kapcsolata. Itt lehet, hogy nem másznék bele, vagyis attól függ, mennyire lennék ideges, mert félrevezettek. Ha a férfin akarok bosszút állni, akkor írnék egy névtelen levelet, amiben leírnám, mi történt. Hogy ne verhesse át többé a párját, mert ki tudja, utánam még hány nőnek hazudna a kapcsolatáról, vagy kezdene szimplán viszonyba. Megérdemelné, hogy le legyen buktatva.

De valahogy mégis azt gondolom, hogy hallgatnék, mert úgy érezném, ez valahogy mégis az én szégyenem is, és igyekeznék mégis elfelejteni. Mint írtam, erősen függne attól, hogy derülne fény az igazságra és mit reagálna az emberke, aki addig hülyére vett.

2012. febr. 3. 15:59
 54/94 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom a dolgot. Pakolj össze amilyen gyorsan tudsz (a saját, vagy az ő cuccait, nyilván attól függően, hogy kié a lakás..), és lépj ki ebből az egészből!

Ja, és tálalj ki a r*banc férjének!!

2012. febr. 3. 16:16
 55/94 anonim ***** válasza:
100%
Én is amellett vagyok, hogy valamilyen szinten kiborítani a másik oldalon is a bilit. Én is a férjét keresném fel, mihamarabb, jól írta feljebb valaki: nem biztos, hogy tökjó dolog emelt fővel sírdogálni. Én inkább emelt fővel és éles elmével visszavágnék, ahogy csak tudok, ez inkább közel áll hozzám.
2012. febr. 3. 16:27
 56/94 anonim ***** válasza:
100%

Köszi, akkor azt hiszem jó volt ez így, ahogy volt. Ha nem működik köztük, akkor a titok ellenére is szétmennek, ha meg igen, akkor meg ezzel együtt is együtt maradnak... remélhetőleg. Jól értetted egyébként. Bocsánat kérdező az offért, csak most úgy kanyarodott a beszélgetés, hogy meg kellett kérdeznem. Én is sajnállak. Ráadásul nem te vagy az első aki beír ide, hogy gyanakszik, aztán kiderül minden... amik elég durva dolgok.

Én már csak egyet nem értek: (a párod gondolkodásában)

telefont tudott venni kettőjüknek, de egy titkos mailt nem csinált

2012. febr. 3. 16:28
 57/94 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem meg ne szólj a nő férjének, már csak a gyerekük miatt.
2012. febr. 3. 17:11
 58/94 anonim ***** válasza:
100%
:( ez is elgondolkodtató
2012. febr. 3. 17:27
 59/94 anonim ***** válasza:
74%

"Szerintem meg ne szólj a nő férjének, már csak a gyerekük miatt."

Miért, jobb nekik, ha hazugságban nőnek fel, csak legyenek együtt a szüleik? Ha a kérdezőnek is lennének gyerekei, vagy épp babát várna, azáltal nem szenvednének a gyerekek? Vagy az nem számít, csak a csalfa harmadik családjának a lelkivilágát kell óvni?

2012. febr. 3. 17:38
 60/94 anonim ***** válasza:
83%

e gyerekek miatt nem szólni a férjnek? Ez nekem magas. És a kedves kis ribi felesége miért nem nézte a két gyerekét? Igenis ki kell tálalni a ribi férjének.

kedves kérdező, itt mindannyian veled vagyunk lélekben! Majd írd meg hogy mivolt!

2012. febr. 3. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!