Mit csináltatok, mikor megtudtátok, hogy megcsal a párotok?
Mára kértem egy szabadnapot. Felhívott a férjem, hogy kellene neki egy telefonszám, mert nem találja és sürgős. Megadta a jelszavát, hogy lépjek be az emailjébe, mert ő nincs gépközelben, és küldjem el sms-ben a telefonszámot.
A bejövő emaileknél több levél is jött egy nőtől. Az utolsó emailt olvastam el, amiből leszűrtem, hogy viszonyuk van. Rákerestem a nőre facebookon, házas és gyerek is van. Erről nem szóltam a páromnak semmit.
5 körül ér haza, akkor tudok csak beszélni vele. Fogalmam sincs mit tegyek. (Addig oké, hogy elhagyom).
De 5 óráig megőrülök!!! :(
szívből sajnálom hogy ezen kellett átmenned. Szorzítok neked hogy rendeződjön az életed, és megtaláld az igazit aki meg is becsül.
helyes döntést hoztál, és le a kalappal előtted hogy otthagytad.
Hidd el, most nagyon sok nő felnéz rád. Áldja meg az ég, hogy még időben kiderült és nem szültél neki gyereket! Jól tetted amit tettél, az a szemét meg csak fetrengjen a saját mocskában, amit okozott maga köré.
Fel a fejjel. Én így ismeretlenül is nagyon tisztellek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!