Mit csináltatok, mikor megtudtátok, hogy megcsal a párotok?
Mára kértem egy szabadnapot. Felhívott a férjem, hogy kellene neki egy telefonszám, mert nem találja és sürgős. Megadta a jelszavát, hogy lépjek be az emailjébe, mert ő nincs gépközelben, és küldjem el sms-ben a telefonszámot.
A bejövő emaileknél több levél is jött egy nőtől. Az utolsó emailt olvastam el, amiből leszűrtem, hogy viszonyuk van. Rákerestem a nőre facebookon, házas és gyerek is van. Erről nem szóltam a páromnak semmit.
5 körül ér haza, akkor tudok csak beszélni vele. Fogalmam sincs mit tegyek. (Addig oké, hogy elhagyom).
De 5 óráig megőrülök!!! :(
Sejtettem, hogy valami nem oké, furcsán viselkedett úgy kb. 1 hónapja. Leültünk beszélgetni, azt mondta munkahelyi gondok vannak, lehet, hogy kirúgják, ezért stresszel ennyit. Végül is nem rúgták ki, ezért kb 1 hete szóbajött a gyerekvállalás téma. Mondtam ne, hogy rendben, van még pár szem a gyógyszerből, ezt beszedem utána abbahagyom és megpróbálkozunk a gyerekkel.
De ezek szerint nem kell!
És leginkább az fáj, hogy már nyáron is előkerült a téma, hogy babát szeretne, de mondtam hogy még nem állok rá készen. Valószínű ezután kezdett viszonyt azzal a nővel.
Próbáld megtudni, ki ez a nő. Érzelmek is vagy a szex kötheti össze őket?
Ha lenyugodtál, és tudod ki esetleg, ha bevállalod, találkozz vele és szerezd vissza a férjed.
Figyelj arra, amire eddig nem figyeltél.Valamit nem kapott meg a kapcsolatotokban, mi-, miért lehet az?
A legelső emailt olvastam el, amit a párom írt neki nyáron. Sokat mesélt magáról, és azt írta a nőnek, hogyha hajlandó vele viszonyt folytatni,vesz magának és a nőnek is egy telefont, hogy azon tartják majd a kapcsolatot.
Aztán odaírta azt is, hogy az emailezés azért nem jó, mert ha itthon vagyok, bármikor megleshetem a jelszavát.
Szerintem is olvasd el a többi e-mailt is.Azokból már biztos kiderül,ha valóban van köztük valami!igaz,hogy már az az egy is elég gyanús,amit eddig elolvastál,de azért jobb ha megnézed a többit is,mert azok alapján már teljesen meg tudsz bizonyosodni róla,hogy megcsal-e a párod,vagy ez az egész egy félreértés.
Szerencsére én még nem voltam ilyen helyzetben,de ismerem magamat és tudom,hogy egy percig sem maradnék tovább azzal az emberrel,aki ilyet művelne a hátam mögött!
Remélem csak félreértés az egész és nem lesz gond!
Most látom,hogy közben már megbizonyosodtál a dologról!Nagyon sajnálom!
Mindenképpen vond felelősségre a férjedete,bár ezek után nálam már nem lenne miről beszélni!Várd meg amig hazaér és mondd meg neki,hogy szedheti a sátorfáját,ha az ő lakásában éltek és van hova menned,akkor meg hagyd ott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!