Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináltatok, mikor megtudt...

Mit csináltatok, mikor megtudtátok, hogy megcsal a párotok?

Figyelt kérdés

Mára kértem egy szabadnapot. Felhívott a férjem, hogy kellene neki egy telefonszám, mert nem találja és sürgős. Megadta a jelszavát, hogy lépjek be az emailjébe, mert ő nincs gépközelben, és küldjem el sms-ben a telefonszámot.

A bejövő emaileknél több levél is jött egy nőtől. Az utolsó emailt olvastam el, amiből leszűrtem, hogy viszonyuk van. Rákerestem a nőre facebookon, házas és gyerek is van. Erről nem szóltam a páromnak semmit.

5 körül ér haza, akkor tudok csak beszélni vele. Fogalmam sincs mit tegyek. (Addig oké, hogy elhagyom).

De 5 óráig megőrülök!!! :(

2012. febr. 3. 12:05
 41/94 anonim ***** válasza:
97%
37. Nagyon jól csináltad, frappáns voltál. Ez a tökéletes megoldás. Remélem, azóta már kialakult az életed!
2012. febr. 3. 13:35
 42/94 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére egyet ismertem.

Ahol dolgoztam, volt egy olyan harmincas, hogy....húúú

Az tipikus, belép egy helyiségbe, és a nők bugyija a bokájukig csúszik.

Akkori agyammal, ha azt mondja nekem, csere le a kocsimba dugni, csak annyit kérdeztem volna hogy: mikor?

Minden nő rá volt startolva, és mindenkit visszautasított, de olyan finoman, hogy nem sértett meg senkit.

Aztán a főnöknő rászállt. Nagyon. Nyílt titok volt, hogy nagyon akarja a pasit.

A férfi inkább kilépett a cégből. Még bulit is rendeztünk neki, ahol a közelebbi ismerősöknek elmondta, hogy csak azért megy, mert a főnöknő telljesen rászállt, szerelmet vallott...stb. Ő pedig nem akarja a nejét megcsalni mert szereti. Pedig nem volt olyan gyönyörű nő a neje, de lehet csak a féltékeny női agyam mondta ezt.

De visszadta a férfiakba vetett hitünket.

2012. febr. 3. 13:41
 43/94 anonim ***** válasza:
85%

ma 12:55

Pont, hogy ezt mondom én is...

2012. febr. 3. 13:46
 44/94 anonim ***** válasza:
100%

hogy vagy, mit csinálsz? írd meg a fejleményeket.

a szeretőjét ne hívd fel, én anno megtettem és nagyon rossz volt, még ő alázott meg engem.

nagyon sajnállak:(((((

2012. febr. 3. 13:50
 45/94 anonim ***** válasza:
100%

"31. vagyok. Értem én, hogy gerincesség, de ebben a mai világban ez a szó már nem is létezik. Nézz körül akár a munkahelyeken, barátságokban, kapcsolatokban, bárhol. SAJNOS!!"

Maximálisan igazad van! Munkahelyemen képesek úgy udvarolni egy szingli kolléganőnknek a férfiak, hogy pár m-re dolgozik tőle a párjuk! Aki meg kicsit nagyobb rangú az egyszerű dolgozónál, aszerint szelektál, kit dugna meg, kit nem...

A másik együtt enyeleg a barátnőjével, másik pillanatban a fenekét simogatja egy másiknak... Egyszerűen fertő, de tényleg!

2012. febr. 3. 13:51
 46/94 anonim ***** válasza:
89%

szerintem se kéne fölhívni a nőt, se a férjét. rendezzék ők egymás közt. ha jó nekik a hazugság, éljenek abban.

te csak a pároddal beszélj, így korrekt maradsz.

2012. febr. 3. 13:55
 47/94 anonim ***** válasza:
63%
Miért legyen korrekt? Szerintem meg a nő férjének is tudni kell róla, minél előbb! Nehogy az a büdös k ilyen könnyen megússza, hogy a kérdező házassága rámegy, az meg folytatja a kis viszonyát... Frászt! Dőljön össze az ő családja is, ahogy a kérdezőjéé, csak ő, a kérdezővel ellentétben magának okozta a sz*rt!
2012. febr. 3. 14:18
 48/94 anonim ***** válasza:
74%
En meg a helyedben küldenék a nõnek egy sms-t, de nem a te telefonszámodról, hanem valamelyik barátnõmet megkérnék!Csak annyit irnék neki, hogy tudasd a férjeddel a mocskaidat, mert nem sokára ki lesz tálalva neki minden!
2012. febr. 3. 14:22
 49/94 anonim ***** válasza:
100%
Majd írj, hogy mi van veled! És kitartást!
2012. febr. 3. 14:35
 50/94 anonim ***** válasza:
74%
Miért legyen korrekt?! Hogy ne süllyedjen le a szintjükre. Afféle "megdobtak kővel, lássátok én kenyeret dobok vissza" alapon. Hogy később sajnálja, hogy egy ilyen nőt vesztett, aki még ekkor is így tudja kezelni a dolgokat.
2012. febr. 3. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!