Mit csináltatok, mikor megtudtátok, hogy megcsal a párotok?
Mára kértem egy szabadnapot. Felhívott a férjem, hogy kellene neki egy telefonszám, mert nem találja és sürgős. Megadta a jelszavát, hogy lépjek be az emailjébe, mert ő nincs gépközelben, és küldjem el sms-ben a telefonszámot.
A bejövő emaileknél több levél is jött egy nőtől. Az utolsó emailt olvastam el, amiből leszűrtem, hogy viszonyuk van. Rákerestem a nőre facebookon, házas és gyerek is van. Erről nem szóltam a páromnak semmit.
5 körül ér haza, akkor tudok csak beszélni vele. Fogalmam sincs mit tegyek. (Addig oké, hogy elhagyom).
De 5 óráig megőrülök!!! :(
Szerencsére egyet ismertem.
Ahol dolgoztam, volt egy olyan harmincas, hogy....húúú
Az tipikus, belép egy helyiségbe, és a nők bugyija a bokájukig csúszik.
Akkori agyammal, ha azt mondja nekem, csere le a kocsimba dugni, csak annyit kérdeztem volna hogy: mikor?
Minden nő rá volt startolva, és mindenkit visszautasított, de olyan finoman, hogy nem sértett meg senkit.
Aztán a főnöknő rászállt. Nagyon. Nyílt titok volt, hogy nagyon akarja a pasit.
A férfi inkább kilépett a cégből. Még bulit is rendeztünk neki, ahol a közelebbi ismerősöknek elmondta, hogy csak azért megy, mert a főnöknő telljesen rászállt, szerelmet vallott...stb. Ő pedig nem akarja a nejét megcsalni mert szereti. Pedig nem volt olyan gyönyörű nő a neje, de lehet csak a féltékeny női agyam mondta ezt.
De visszadta a férfiakba vetett hitünket.
ma 12:55
Pont, hogy ezt mondom én is...
hogy vagy, mit csinálsz? írd meg a fejleményeket.
a szeretőjét ne hívd fel, én anno megtettem és nagyon rossz volt, még ő alázott meg engem.
nagyon sajnállak:(((((
"31. vagyok. Értem én, hogy gerincesség, de ebben a mai világban ez a szó már nem is létezik. Nézz körül akár a munkahelyeken, barátságokban, kapcsolatokban, bárhol. SAJNOS!!"
Maximálisan igazad van! Munkahelyemen képesek úgy udvarolni egy szingli kolléganőnknek a férfiak, hogy pár m-re dolgozik tőle a párjuk! Aki meg kicsit nagyobb rangú az egyszerű dolgozónál, aszerint szelektál, kit dugna meg, kit nem...
A másik együtt enyeleg a barátnőjével, másik pillanatban a fenekét simogatja egy másiknak... Egyszerűen fertő, de tényleg!
szerintem se kéne fölhívni a nőt, se a férjét. rendezzék ők egymás közt. ha jó nekik a hazugság, éljenek abban.
te csak a pároddal beszélj, így korrekt maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!