Mit csináltatok, mikor megtudtátok, hogy megcsal a párotok?
Mára kértem egy szabadnapot. Felhívott a férjem, hogy kellene neki egy telefonszám, mert nem találja és sürgős. Megadta a jelszavát, hogy lépjek be az emailjébe, mert ő nincs gépközelben, és küldjem el sms-ben a telefonszámot.
A bejövő emaileknél több levél is jött egy nőtől. Az utolsó emailt olvastam el, amiből leszűrtem, hogy viszonyuk van. Rákerestem a nőre facebookon, házas és gyerek is van. Erről nem szóltam a páromnak semmit.
5 körül ér haza, akkor tudok csak beszélni vele. Fogalmam sincs mit tegyek. (Addig oké, hogy elhagyom).
De 5 óráig megőrülök!!! :(
12:43-nak. Szerintem a férfi nagyobb hibás, ő tudta, hogy mit veszíthet azzal, ha kockára teszi a kapcsolatát. A férjes nő csak kihasználta az alkalmat. Ahhoz pedig, hogy a férfiak a farkuk után mennek, csak annyit tudok hozzátenni, amit a barátnőm mondott, hogy a FÉRFIAKAT A NŐK RONTOTTÁK EL!!!! Nézz körül, az utcán a nők többsége már széttett lábakkal közlekedik. Hülyék lennének a férfiak nem kihasználni! Én a munkahelyen 4 nővel dolgozom együtt, mindegyik megmondta már, hogy hajlandó lenne lefeküdni a férfi kollégákkal. És mindegyik családos. Ennyit erről!
38/N
Ui: Nőként már én érzem magam hülyének, hogy én nem ezt csinálom, csak nem lenne hozzá gyomrom!
Egy dal címe jut az eszembe, "a tökéletes pár harmadik tagja."
Tökéletes a pár?
Ne ítélkezzünk előre a tények alaposabb ismerete nélkül, ebben mind a hárman keményen benne vannak. Sőt, a negyedik a másik férj. Ott sem klappolt valami közöttük, így a két sérült egymásra talált.
Sajnos, ezt látom magam körül én is .Tisztelet a kivételnek, mert vannak!
Én nagyon átérzem a problémádat,mivel én is átmentem rajta,sajnos.
Mennyi idősek vagytok,és mióta vagytok együtt?
Tudom, hogy nehéz, de várd meg mit mond a férjed.
Ne dönts elhamarkodottan.Pláne,ha szereted még!
Esetleg addig ,amíg hazaér,telefonon rákérdezhetnél, hogy "mire véljem ezeket az emaileket?"
Nem hiszem, hogy ennyire hülye lenne,hogy megadja a jelszavát,ha rejtegetnivalója lenne...
Majd írj,mik a fejlemények,szorítok!
Kedves utolsó: akiben van GERINC, az nem csinál ilyet. Basszus most akartatok babát, ő meg mellément. Azta....SÍÍÍÍÍP.....(ha ezt kiírom kitiltanak)
Én bosszúálló típus vagyok. Simán kiteregetnék a nő férjének is, a páromat minimum tökön rúgnám.
Van hova menned?
Ha igen akkor pakold össze a cuccaidat, küld le oda, és max egy bőrönddel várd az a SÍÍÍP pasit.
Fú de kiakadtam, már bocsi. Nagyon beleképzelem magam a dolgokba.
Mit csinálj ötig? Szerintem van elég dolgod: összepakolni, széttépni a közös fotókat, összetörni egy neki kedves tárgyat, satöbbi....
Szegénykém!
Annyira sajnállak :(
Jártam hasonlóan. Bőgtem 10 percet, erőt vettem magamon, csomagoltam, és mentem. Amikor hazaért, csodálkozva kérdezte, mit csinálok, és miért. Nem szóltam hozzá, hiába faggatott kétségbeesetten, szó nélkül sétáltam el, azt vártam, ő valljon színt. Kb 5 perce mentem el, amikor felhívott, hogy rögtön azzal kezdte, hogy "ez nem úgy van, ahogy te gondolod, csak szex volt", mire azt feleltem, "de, akkor pontosan jól gondoltam, szia".
Először lepakoltama holmimat a kocsiból, aztán elmentem lecserélni a számomat.
Úristen!
Ez borzasztó lehet, nagyon sajnállak!
Én biztos 5 óráig széttörném a berendezést, összepakolnék és se szó se beszéd otthagynám, vagy max. írnék neki egy sms-t, hogy minden tudok, ég veled! Bár én az ilyen stresszkezelési technikákban bevallottan gyenge vagyok, szóval nem biztos, hogy ez lenne a helyes, de mást nem tudnék csinálni. Rá se bírnék nézni.
Amúgy tényleg fura. Ennyire hülye lenne, hogy megkér lépjél be a fiókjába? Nyilván tudja, hogy ott van az összes levél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!