Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Patikamérlegre tenni az...

Patikamérlegre tenni az érzelmeket? Elegem van . Ti hogy csináltátok?

Figyelt kérdés

Az is baj ha túl keveset találkozunk az is ha sokat . Az is baj ha kimutatjuk az érzéseket az is ha nem ..

Én egy kapcsolat elején vagyok .. és szörnyű ez a 3 lépés távolság .. :(

2011. dec. 15. 22:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Még most kellene abbahagyni.
2011. dec. 15. 22:59
 2/8 A kérdező kommentje:
de most ez kinek a hibája? mert ha nekem fontos (ez is ritka eset :/ nem vok egy szerelmes típus) akkor mindig ez van ..totál BIZONYTALANSÁG ..és bizalmatlanság ..meg távolság ..
2011. dec. 15. 23:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha nem viszonozzák neked megfelelően az érzéseidet, az sosem a te hibád. Gondolom nem tudod, hogy mi miatt ilyen, de ha nem változik meg, akkor minél szerelmesebb leszel, annál jobban fog fájni a pofára esés. Persze arra is van esély, hogy idővel közel enged magához. Mennyi ideje vagytok együtt?
2011. dec. 15. 23:06
 4/8 A kérdező kommentje:

Randizgatunk .. nem is tudom h együtt vagyunk e. Elvileg rajtam múlik ..mert a múltkor hűvösnek és közönyösnek éreztem .Ezt megírtam neki .. de őszintén emberien ,és kb ugyh el is köszönök ,a jó viszony persze maradjon. Erre visszaírt h ő neki komolyan a szándékai ..de mégse érzem :/

És nem is az a legsarkalatosabb h most minek hívjuk kapcsolatnak v másnak ..ha érzelmileg olyan távol van tőlem . :/ Ez engem is visszavet .

Azt tudom h kb 1 éve nem volt nővel ..és tartós kapcsolata nem is volt ..a leghosszabb eddig 4 hónap volt ,és mind2en 27 évesek vagyunk..

2011. dec. 15. 23:15
 5/8 A kérdező kommentje:
kérlek írjatok vmit ,mert tanácstalan vagyok..:(
2011. dec. 15. 23:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tarts ki, adj neki időt. "Udvarolj" neki... biztosítsd őt arról, hogy sokra tartod, emeld az önbizalmát és akkor lesz miből táplálkoznia, hogy közeledni tudjon. Persze csak ha komolyan gondolod. Ha nem annyira érdekel akkor inkább hagyd elmenni.
2011. dec. 15. 23:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát ha a szikra nem volt meg az első egy-két találkozó után, akkor elég reménytelen.
2011. dec. 15. 23:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem 27 évesen már ettől jobban kellene haladnia egy kapcsolatnak. Ha te tomboló érzelmeket szeretnél, azt nem fogod itt megkapni. Szerintem te is érzed, hogy nem ez lesz az igazi, csak magára a kapcsolatra vágysz, de nem konkrétan erre az emberre. Rossz az alany! Most kellene legjobban érdeklődni egymás iránt. Ha már most is az van, hogy nem tudom, érdekelsz-e, akkor így elég nehéz. Biztosan találsz majd tomboló partnert, ne pazarold az időt! Én is megtaláltam és működik!
2012. febr. 3. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!