Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen baromságokat csináltato...

Milyen baromságokat csináltatok féltékenységetekben?

Figyelt kérdés
Én megpróbáltam egyszer álmában kifaggatni.
2011. júl. 5. 20:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Megnéztem a telefonját. Nem szép tölem. Meg baromség is, mert melyik hüje hagyja benne a gyaús dolgokat. De mivel nem volt még komolyabb okom féltékenykedésekre, nem mentem messzebbre.
2011. júl. 5. 20:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én "csak" nyomoztam utána:S
2011. júl. 5. 20:59
 3/12 anonim ***** válasza:
71%

Én nem vagyok túlzottan féltékeny.

Néha megkérdezem beszélt-e valami csinos lánnyal,a munkahelyén,de Ő erre mindíg azt mondja,hogy csak kövér,öreg és csúnya nők dolgoznak ott:D

Persze tudom,hogy ez nem igaz,de beérem ennyivel.

2011. júl. 5. 21:02
 4/12 anonim ***** válasza:
Egyszer vásárlásból jött haza és egy nagy meztelen csajos óriás poszter is a szatyrok között figyelt. Amikor megláttam fogtam és széttéptem az egészet, és bevágtam a durcát :D Nem voltam féltékeny, csak szimplán rosszul esett, elvégre én sem hozok haza, óriás posztereket amiken adoniszi pasik vannak, főleg hogy azt ki akarta tenni. De ez már régebben volt.
2011. júl. 5. 21:10
 5/12 A kérdező kommentje:
Én rengeteg ilyen dolgot csináltam. Szerencsére csak nevetett mikor kiderült.Mára elmúlt azért ez az őrült hobbim.
2011. júl. 5. 21:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

21:02

Akkor azt hiszem az én barátom ott dolgozik ahol a tiéd. :D

A kérdésre válaszolva, sok hülyeséget csináltam. A telefonjában kutattam, msn-jét, facebook-ját néztem. Volt hogy úgy csináltam mintha tudnék valamit. :D De aztán megkért, hogy ezeket hagyjam abba mert őt ez nagyon zavarja hogy ennyire nem bízok benne. Inkább visszafogom mostanában magam, mert nem szeretném elveszíteni. :)

2011. júl. 5. 21:12
 7/12 anonim ***** válasza:
Egyszer műféltékenységet csináltam. Nem lehetett beszélni a fejével és kissé úgy alakítottam, mintha minden a Bözsike miatt volna. És míg fürdött, addig küldtem egy smst a mobiljáról a Bözsikének. Hogy gyere el hozzám, várlak, stb... Hátha eljön hülye fejéhez, és ég egy nagyot, mert akkora a lakásban a kupleráj. De persze a csaj sosem volt ott, egy ilyen smsre is csak nem jön el... :-) De egy kicsit hülyét csináltam a marhájából, meg persze magamból is, de untam már, hogy tulok a hasi. :-)))
2011. júl. 5. 21:13
 8/12 anonim ***** válasza:

A telefonba belenézés nálam is megtörtént egyszer.. a hülyénél még találtam is izgis dolgokat..

Akkor megfogadtam, hogy nem érdekelnek ezek a dolgok, és azóta sem tettem ilyet..

A másik idióta exem pedig keyloggert rakott a közösen használt laptopra, miközben kettőnk közül ő volt aki félrekflt...

2011. júl. 5. 21:13
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Belenéztem a telefonjába és találtam is érdekes dolgokat..Azóta is bennem van a kisördög, hogy talán hazudott amikor próbálta kimagyarázni magát, de sajnos sose tudom meg és csak emésztem magam rajta :S
2011. júl. 5. 21:29
 10/12 anonim ***** válasza:
75%
Meglehet,hogy egy helyen dolgoznak:D
2011. júl. 5. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!