Milyen baromságokat csináltatok féltékenységetekben?
Figyelt kérdés
Én megpróbáltam egyszer álmában kifaggatni.2011. júl. 5. 20:52
11/12 anonim válasza:
Volt egy csajbarátja, akiről tudtam, h tetszik neki (mivel mondta is...). Onnantól kezdve likvidálni akartam az életünkből a leányzót, habár váltig állította, h csak haverok, és neki "plázacica nem kell". Ennek érdekében egyszer amíg wc-n volt, kitöröltem a telójából a csaj számát, illetve letöröltem a barátom facebookjáról, msn-éről és iwiwjéről :S Tudom, h nagyon paraszt dolog utólag belátom, de akkor elkapott a féltékenységi roham :/
12/12 anonim válasza:
Megkértem a barátnőmet(akit ő nem ismert),hogy telefonon kezdjen ki vele... Hát sikerült...Majd megőrült a barátnőm "hangjáért",alig várta,hogy személyesen is találkozzanak.. Én pedig bőgtem hetekig,míg zajlott ez az egész. Mivel végig hallgattam a beszélgetésüket.
El is váltunk,amit azóta nem bánok,mert most már 8 éve boldog házasságban élek. Szerintem soha nem csinálnék ilyet,rosszabb,mintha magamtól jönnék rá. Vagy ki tudja???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!