Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írnak ekkora baromságokat?
Neten találtam egy idézetet: " Fiúk!Mikor beleszerettek egy lányba...Mondd el neki h mennyire imádod Őt.Ha szomorú,öleld át szorosan.Legyen Ő az első a többi lánnyal szemben,akikkel együtt lógsz.Játssz a hajával.Adj neki virágot-ok nélkül.Hagyd hogy a karjaidban aludjon el.Énekelj neki-nem számít h mennyire rossz a hangod.Táncolj vele-akkor is ha nem szól a zene.Puszild meg a homlokát
Nézz a szemébe & mosolyogj.Mondd el neki h mennyire gyönyörű."
Sok hasonló van még ez csak egy példa.
De miért írnak ilyen hülyeségeket? Nekem pl tetszik egy lány de esélyt se ad arra hogy beszéljek vele.
Én nem tartom hülyeségnek, és főként azért nem értek veled sem egyet, ugyanis aki ez kitalálta, hangsúlyozta azt hiszem a legelején, hogy "Fiúk! Mikor BELESZERETTEK egy lányba..."
A tetszés és az, hogy beleszeretsz valakibe, szerintem két nagyon külön dolog. :)
"A tetszés és az, hogy beleszeretsz valakibe, szerintem két nagyon külön dolog. :)"
mondhatjuk úgy is hogy beleszerettem.
Egyetértek a kérdezővel!
Engem sem engednek oda magukhoz max hozzájuk szólhatok, de ha egy kicsit is megakarnám érinte, egyből elhesegetne vagy perverz disznónak nevezn.
:(
Bizony azért, mert nem vagyok egy Brad Pitt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!