Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináltatok, mikor megtudt...

Mit csináltatok, mikor megtudtátok, hogy megcsal a párotok?

Figyelt kérdés

Mára kértem egy szabadnapot. Felhívott a férjem, hogy kellene neki egy telefonszám, mert nem találja és sürgős. Megadta a jelszavát, hogy lépjek be az emailjébe, mert ő nincs gépközelben, és küldjem el sms-ben a telefonszámot.

A bejövő emaileknél több levél is jött egy nőtől. Az utolsó emailt olvastam el, amiből leszűrtem, hogy viszonyuk van. Rákerestem a nőre facebookon, házas és gyerek is van. Erről nem szóltam a páromnak semmit.

5 körül ér haza, akkor tudok csak beszélni vele. Fogalmam sincs mit tegyek. (Addig oké, hogy elhagyom).

De 5 óráig megőrülök!!! :(

2012. febr. 3. 12:05
 21/94 anonim ***** válasza:
88%
Én nem hívnám. Minek? Ki tudja mit mondott a párod rólad?! Inkább olvasd el a többi e-mailt is!
2012. febr. 3. 12:29
 22/94 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj végig mindent, nem kell kapkodni, ami történt, megtörtént. Legyen több variáció a fejedben, mire- mit lépsz.
2012. febr. 3. 12:30
 23/94 A kérdező kommentje:

Ahogy beleolvasgatok a levelekbe, azt szűröm le, hogy ez nem csak szex.

Nem érdemes harcolni érte, azt hiszem. Ha hazajön, megmondom hogy tudok a dologról, és még a hétvégén kiköltözöm.

Bocsássatok meg, ki kell sírnom magamból a fájdalmat

2012. febr. 3. 12:30
 24/94 anonim ***** válasza:
88%
Én inkább írnék a nő férjének egy levelet! Megírnám a nevem is és mellékelten küldeném a leveleket, hogy a te férjeddel kamatyol a neje, tudjon róla. Remélhetőleg agyonverné...
2012. febr. 3. 12:33
 25/94 anonim ***** válasza:
92%
A hölgyet ne hívd fel, mert neked elszámolnivalód csak a férjeddel van. A többi a kettőjük dolga.
2012. febr. 3. 12:33
 26/94 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, nagyon sajnállak :( A nőt ne hívd fel szerintem, egyrészt magad ne alacsonyítsd le, másrészt úgysem jutnál vele előre. Ő most a nevető harmadik! Én nem a nőt hibáztatnám (ő számoljon el a saját családja felé), hanem a párodat. Én nem hiszek abban, hogy jött a gaz csábító! Ebben a kapcsolatban ő is nyakig benne van, és ő látta azt, hogy mit veszíthet azzal, ha viszonyt kezd! Ahogy olvasom a történetedet, egyértelmű a sztori. Volt itt olyan, aki arra biztat, hogy szerezd vissza a párod. Én biztosan nem tennék érte egy lépést sem. Ez nem csak szex volt, ha már több hónapja tart. Szerintem valamiféle kötődés a férfi részéről is kialakul, mert ha valaki csak hancúrozni akar, ahhoz még nem kell külön mobil és egy rahedli e-mail.

Hiszek abban, hogy nincs olyan, hogy valakihez csak egyetlen-egy ember illik a világon. Én a helyedben nem maradnék vele, és esélyt adnék egy olyan kapcsolatnak, ahol működik kölcsönösen a SZERELEM.

2012. febr. 3. 12:34
 27/94 anonim ***** válasza:
38%

Komolyan mondom, ezek a nők annyira visszataszítóak! Hogy van pofájuk kikezdeni egy olyan pasival, akinek van valakije?

Persze, a pasi is hibás, de ugye mindannyian tudjuk, hogy ők hajlamosabbak a farkuk után menni, mint mi a puncink után...Ha nem lenne ennyi ribanc a világon, szerintem kevesebb lenne a megcsalás.

Nem irigyellek. Szerintem sokan átestünk már ezen a dolgon. Hidd el, jobb, hogy most derült ki, mint mikor már 2 gyereketek van.

Sok sikert a felálláshoz! Én szorítok neked!

2012. febr. 3. 12:43
 28/94 anonim ***** válasza:
86%
én szépen továbbítanám mindet a nő férjének, aztán pakolnék - nincs értelme tovább folytatni, mert ha egyszer megtette, bármikor megteheti újra (és ha mégsem, akkor sem fogsz soha többé megbízni benne)
2012. febr. 3. 12:45
 29/94 anonim ***** válasza:
87%

Sajnálom. Pakold össze a cuccaid és amikor a férjed hazaér, közöld vele, hogy elhagyod amiért megcsal.

És mivel egy genya vagyok: én is felkutatnám a nő férjét valahogy (pl. facebook) és szépen kiteregetnék neki. Ha már a nő és a férjed egymásé akar lenni, ne legyen akadály.

2012. febr. 3. 12:51
 30/94 anonim ***** válasza:
100%

Kitartás!

Azért én kíváncsi lennék rá,hogy a párod direkt akarta,hogy meglásd azokat a leveleket vagy ennyire hülye?

2012. febr. 3. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!