Sztetek jogos ez a bűntetés a szüleimtöl? = (
Kaptam pár rosz jegyet de oan tárgyakbol amivel soha se akarok semmit se kezdeni (matek töri stb stb) és eltiltottak mindentöl géptöl mindentöl meg bulizni se mehetek amig ki nem javitom :( Nem tul szigoruak? Viszont most lesz az 1ik legjobb barátom szülinapja szombaton és naon szeretnék el menni de nem engednek :( H vehetném rá őket? Mert ha nem engednek elszökök én elmeek az tuti de azért jobb lenne ha el engednének :/
15/F
KAMU! Ha eltiltottak a géptől akkor hogy tudsz írni?
Amúgy meg jogos az eltiltás! Ha akarsz valamire menni az életben akkor tanulj!
Igen, egyikkel sem könnyű elhelyezkedni. Az egyik barátom szakács, 2havonta kirúgják úgy, hogy fizetést nem látott.
Persze cukrászra van ellenpéldám is, ő rohadt jól keres, vezető meg miegymás, csak épp 30 éve dolgozik a szakmájában, nem kezdő.
Jogos!
Én szigorúbb büntetést is adnék! Ha most nem tanulod meg, hogy a középiskola nem játék, akkor mikor? Mi lesz veled érettségin?
Jó de én nem el helyezkedni akarok velük hanem saját helyet nyitni :P
Am meg nem kamu úgy irok h még nincsenek itthon... de am telórol is tudnék :P:P
És hogy akarsz vállalkozni, ha még a matekot sem tudod? :D :D
Tudod a vállalkozáshoz illik rendelkezni némi gazdasági ismerettel. Neked annyi tudásod nem lesz, hogy megértsd, ami körülötted folyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!