Mit csináljak keresztapám eltiltott a szüleimtől, és sokszor kikészít?
tavaly nyáron a keresztszüleimhez költöztem az iskola miatt. a szüleim hajdú-bihar megyében élnek, én meg most pest megyében. általában 2-3 havonta meglátogatnak a szüleim. most is voltak itt karácsonykor. a keresztszüleim már öregek. a keresztapukámnak olyan gyógyszereket kell szedni, amire nem szabad inni alkoholt, de sajnos ő erre nem hallga és minden nap iszik, pár pohárral. azóta nem tud józanul gondolkozni a pia és a gyógyszer ahogy keverednek teljesen elveszi az eszét. mindig büntet, mindenben kifogást talál még ha jól is csinálom, sajnos keresztanyuba is elég sokszor beleköt. ez sajnos még nem elég. most megtiltotta a szüleimnek hogy jöjjenek, legközelebb csak nyáron találkozhatok vele, akkor is ugy hogy én megyek, se karácsony se semmikor. a keresztanyukám erről nem tud, ha szólnék neki akkor beszélne keresztapuval és akkor én szívnám meg mert tudja hogy én mondtam el. keresztanyu bármikor szivesen látná a szüleimet. megteheti hogy eltilt a szüleimtől? sokszor kikészít keresztapu mostanában, alig birom idegileg elviselni. mit tegyek?
14 éves lány vagyok
Ő a gyámod?
Nem?
Akkor ehhez nincs jogod
Beszélj a szüleiddel és kérj segítséget a suliban is az ifjúságsegítő pedagógustól
Illetve ha lehet,mert van kérj kollégiumot!!!!!
Gondolom csak téged fenyegetett ezzel.
Ne is törödj vele. Hogy is tudná eltiltani a szüleidet? odajönnek és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!