Miért hozzák mindig "egy szintre" a diplomás embereket és a szakmunkásokat? Miért nézik le a diplomásokat?
A saját családomban is van egy példa,én bme mérnöki karán tanulok,a testvéreim szakközepesek (ápoló és vízvezeték szerelő) mindig de mindig,azt mondják,hogy ők biztosan okosabbak és többet tanulnak?!-gondolom nem kell bemutatni,mennyit tanul egy szk-s és bmes mérnök -.-
Ők több pénzt kapnak,mint én - mondván,hogy "ők majd többet fognak érni és én meg nem kellek senkinek,beléjük megéri befektetni".
Hármas ikrek vagyunk,szóval egykorúak.:(
Meg mindenhol olvasom,hogy áá a diploma nem ér semmit,blablabla.Fiúm is egyetemre jár,sokat tanul,intelligens és jól nevelt. Tesóim párjai is az osztálytársaik,de minősíthetetlenek -káromkodnak,hangoskodnak,füveznek. Nem általánosítok,de pl a karomon nincsen ennyi degenerált ember 500 főre,mint náluk 30 főre.
Addig Magyarországon semmilyen fejlődés sem lesz, ameddig iskolai végzettség alapján ítélik meg egymást az emberek.
A felsőoktatást én is átrendezném, de e
*de nem így.
Az egyetemre/főiskolára egyaránt igaz, hogy ha tényleg tanulsz, nem igazán van már energiád pl. bulizni, viszont nincs arra garancia, hogy diplomával a zsebedben távozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!