Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hozzák mindig "egy...

Miért hozzák mindig "egy szintre" a diplomás embereket és a szakmunkásokat? Miért nézik le a diplomásokat?

Figyelt kérdés

A saját családomban is van egy példa,én bme mérnöki karán tanulok,a testvéreim szakközepesek (ápoló és vízvezeték szerelő) mindig de mindig,azt mondják,hogy ők biztosan okosabbak és többet tanulnak?!-gondolom nem kell bemutatni,mennyit tanul egy szk-s és bmes mérnök -.-

Ők több pénzt kapnak,mint én - mondván,hogy "ők majd többet fognak érni és én meg nem kellek senkinek,beléjük megéri befektetni".

Hármas ikrek vagyunk,szóval egykorúak.:(

Meg mindenhol olvasom,hogy áá a diploma nem ér semmit,blablabla.Fiúm is egyetemre jár,sokat tanul,intelligens és jól nevelt. Tesóim párjai is az osztálytársaik,de minősíthetetlenek -káromkodnak,hangoskodnak,füveznek. Nem általánosítok,de pl a karomon nincsen ennyi degenerált ember 500 főre,mint náluk 30 főre.

2012. jan. 21. 21:32
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
a vízvezeték-szerelőt amúgy kötőjellel írjuk. nem azért mondom, hogy beszóljak, meg nyelvtannáciskodjak, csak ha legközelebb beszól, kérdezd meg, egyáltalán le tudja-e írni a foglalkozása nevét.
2015. máj. 16. 18:39
 52/53 anonim ***** válasza:

Addig Magyarországon semmilyen fejlődés sem lesz, ameddig iskolai végzettség alapján ítélik meg egymást az emberek.

A felsőoktatást én is átrendezném, de e

2015. máj. 18. 16:45
 53/53 anonim ***** válasza:

*de nem így.

Az egyetemre/főiskolára egyaránt igaz, hogy ha tényleg tanulsz, nem igazán van már energiád pl. bulizni, viszont nincs arra garancia, hogy diplomával a zsebedben távozol.

2015. máj. 18. 16:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!