Nem értem a egyes emberek akik a szakmunkásokat elítélik. Vagyis azt hiszik hogy nem lehetnek okosak, műveltek. Stb Sokan észre vettétek?
ez után tetted fel a kérdést?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Hát sajnos ez így van.Csak a hihetetlen nagy tudásukkal abba nem gondolnak bele,hogy sehol sem lennének nélkülünk.
És igen!A műmájer közgazdász gyerek még mindig az út szélén rohadna a puccos Mercedesével,ha nem jár arra egy tréler.Amit nem mellékesen egy szerelő vezet és egyenesen a műhelybe viszi...Utólag kiderült,rossz üzemanyagot tankolt.Nem lehet bonyolult tankolni,hiszen minden kútfejen fel vannak tüntetve az üzemanyagfajták.Még is a benzinkutas az alja nép...
és nem unjátok ezt szöveget, hogy a diplomások elítélik a szakmunkásokat, a szakmunkások meg váltig állítják, hogy többet keresnek mint a diplomások.
Én diplomásként megvagyok elégedve nettó 450fizetéssemmel és nem szakodok meg érte.
20:42
Képzeld én azt unom, hogy a szakmámat, amit szeretek lenézik, és hallgathatom, hogy diplomát kéne szereznem. Sok diplomásban abszolút nincs meg a vállalkozó szellem, magoltak x évet, tisztelet a kivételnek, és derogálja őket, ha kevés fizetésért kell dolgozni, miközben se tapasztalat, se rátermettség. De hát ti sok éven át tanultatok. Képzeld én addig dolgoztam és az élet tanított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!