Nem értem a egyes emberek akik a szakmunkásokat elítélik. Vagyis azt hiszik hogy nem lehetnek okosak, műveltek. Stb Sokan észre vettétek?
Én azokat sem értem igazán, akik ennyire lehordják a diplomásokat. Ezen az oldalon meg az a divat, hogy a diplomásokat szidják...
Miért kell ezzel egyáltalán foglalkozni? Én szakképzett ápolónő vagyok, egy deka diplomám nincsen és nem is lesz! Nekem is sokszor célozgattak, sőt volt aki konkrétan megmondta, hogy nem tart sokra egyetemi végzettség híján, mégse foglalkoztam vele egy percig sem, mert IMÁDOM A MUNKÁM! Szeretek minden percet amit a munkahelyemen tölthetek és bár nem keresek sokat, de megélek belőle.
Ne foglalkozzatok ezekkel!
A fodrász vagyok
Egyáltalán nem vagyok beképzelt. Rengeteg diplomás előtt le a kalappal, de rengetegen, csak az idejüket fecsérelték. Nekem édesanyám jogász volt, szegény nem volt talpraesett, ezért egész életében gályázott, lehet ezért nem értékelem annyira a diplomát, ha nincs mögötte tartalom.
Minden elismerésem az intelligens és szorgalmas szakmunkásoké! Kimondottan szeretek olyanokkal beszélni, akik valami gyakorlati dolgot csinálnak, és olyan unalmas "diplomás", "értelmiségi" életet élnek, mint én.
25 f doktorandusz
*és NEM olyan...
A lényeg megint kimaradt... :(
Értelmes ember nem néz le másokat.
Én diplomás vagyok, okos, értelmes, művelt nő. Nagyon sok szakmunkás barátom van. Az első szerelmemnek sincs diplomája, de nekem akkor is ő a minden.
"
itt a GYK-n inkább az a divat, hogy a diplomásokat nézik le
"
Ez egyébként igaz. Állandóan azt olvasni, hogy a diplomások hülyék, és biztos rosszul keresnek. Egy ideig röhög ezen az ember, de ez egyre bosszantóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!