Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem a egyes emberek...

Nem értem a egyes emberek akik a szakmunkásokat elítélik. Vagyis azt hiszik hogy nem lehetnek okosak, műveltek. Stb Sokan észre vettétek?

Figyelt kérdés
Én is szakmunkás vagyok színházba járok, szeretek olvasni stb.. Múltkor a bátyám elvitt egy partyra.. Csak diplomások voltak megkérdezték mi szakmám.elmondtam onnantól befejezték velem a társalgást. Megalázóan éreztem magamat.Köszönöm a válaszokat. 27N
2011. júl. 16. 20:31
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
74%

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:38

És itt a másik oldal képviselője, aki legalább akkora tapló, mint egy fennhéjázó diplomás

2011. júl. 16. 21:01
 22/45 anonim ***** válasza:
81%

Hiába a szakma vagy a műveltség, ha beképzeltség is társul hozzá

Ezt üzenem a fodrásznak és a 450 ezres burzsujnak is.

2011. júl. 16. 21:03
 23/45 anonim ***** válasza:
84%

"Az általános műveltsége nulla. Nagyon sok szakmunkást ismerek,akik sokkal műveltebbek,mint némelyik diplomás."

azért általában nem ez a jellemző

Az általános műveltség különben sem végzettség kérdése.

itt a GYK-n inkább az a divat, hogy a diplomásokat nézik le

2011. júl. 16. 21:04
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan mondom hogy ilyen kérdést fölösleges feltenni, mert mindig veszekedés van belőle. Aki dolgozik az örüljön, hogy tud dolgozni a mai világban, függetlenül attól, hogy diplomás vagy sem.
2011. júl. 16. 21:05
 25/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem ezeket a vitákat. Nekem apukám szakmunkás, én diplomás vagyok, egyikünk se nézi le a másikat :))))

Diplomával is lehet valaki normális, bunkó, még az IQszintet se garantálja a diploma. Szakmunkásként is lehet valaki normális, bunkó.

Az igaz, hogy sokszor az megy szakmunkásképzőbe, akinek nincs más lehetősége. De itt gyk-n általában inkább azt látom, hogy az a szemét meg hülye, akinek diplomája van.

2011. júl. 16. 21:06
 26/45 A kérdező kommentje:
Igen utolsó válaszoló! Most már szerintem is kár volt feltenni a kérdést nem állt szándékomban veszekedést szitani..
2011. júl. 16. 21:06
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
mármint, hogy arra mondják, hogy szemét, akinek diplomája van.
2011. júl. 16. 21:07
 28/45 anonim ***** válasza:
62%

nem kell a sznobokkal törődni.

anyám mindenáron azt akarta, hogy legyen diplomán.

jelentkeztem egyetemre, ha felvesznek, lesz.

de én mindig is műkörmös akartam lenni, így azt is leteszem, be is szereztem már hozzá a dolgokat.

egy szakmunkás is lehet értelmes.

én meg sajnos azt tapasztalom, ha kérdezik és megmondom, hogy jelentkeztem egyetemre, leszólnak a szakmunkások hogy minek tanulni még éveikg, ha nem lesz munkát stb.

megjegyzem, egyedül a nyelv tetszett, arra jelentkeztem(oroszra), mert akárhogy is, de annak talán haszna lesz.

egyyébként én fordítva nem nézek le senkit, aki szakmunkás.

2011. júl. 16. 21:07
 29/45 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam hogy a szakmunkások között sincs tapló állat.. De még sem csinálták ezt velem mint az imént említett esettre..
2011. júl. 16. 21:09
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

igen, mert a szakmunkások meg a diplomásoknak szólnak be

Ilyen az emberi természet, ezért tartunk ahol tartunk.

2011. júl. 16. 21:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!