Nem értem a egyes emberek akik a szakmunkásokat elítélik. Vagyis azt hiszik hogy nem lehetnek okosak, műveltek. Stb Sokan észre vettétek?
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:38
És itt a másik oldal képviselője, aki legalább akkora tapló, mint egy fennhéjázó diplomás
Hiába a szakma vagy a műveltség, ha beképzeltség is társul hozzá
Ezt üzenem a fodrásznak és a 450 ezres burzsujnak is.
"Az általános műveltsége nulla. Nagyon sok szakmunkást ismerek,akik sokkal műveltebbek,mint némelyik diplomás."
azért általában nem ez a jellemző
Az általános műveltség különben sem végzettség kérdése.
itt a GYK-n inkább az a divat, hogy a diplomásokat nézik le
Nem értem ezeket a vitákat. Nekem apukám szakmunkás, én diplomás vagyok, egyikünk se nézi le a másikat :))))
Diplomával is lehet valaki normális, bunkó, még az IQszintet se garantálja a diploma. Szakmunkásként is lehet valaki normális, bunkó.
Az igaz, hogy sokszor az megy szakmunkásképzőbe, akinek nincs más lehetősége. De itt gyk-n általában inkább azt látom, hogy az a szemét meg hülye, akinek diplomája van.
nem kell a sznobokkal törődni.
anyám mindenáron azt akarta, hogy legyen diplomán.
jelentkeztem egyetemre, ha felvesznek, lesz.
de én mindig is műkörmös akartam lenni, így azt is leteszem, be is szereztem már hozzá a dolgokat.
egy szakmunkás is lehet értelmes.
én meg sajnos azt tapasztalom, ha kérdezik és megmondom, hogy jelentkeztem egyetemre, leszólnak a szakmunkások hogy minek tanulni még éveikg, ha nem lesz munkát stb.
megjegyzem, egyedül a nyelv tetszett, arra jelentkeztem(oroszra), mert akárhogy is, de annak talán haszna lesz.
egyyébként én fordítva nem nézek le senkit, aki szakmunkás.
igen, mert a szakmunkások meg a diplomásoknak szólnak be
Ilyen az emberi természet, ezért tartunk ahol tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!