Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem a egyes emberek...

Nem értem a egyes emberek akik a szakmunkásokat elítélik. Vagyis azt hiszik hogy nem lehetnek okosak, műveltek. Stb Sokan észre vettétek?

Figyelt kérdés
Én is szakmunkás vagyok színházba járok, szeretek olvasni stb.. Múltkor a bátyám elvitt egy partyra.. Csak diplomások voltak megkérdezték mi szakmám.elmondtam onnantól befejezték velem a társalgást. Megalázóan éreztem magamat.Köszönöm a válaszokat. 27N
2011. júl. 16. 20:31
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
38%
szerintem meg aki szakmunkás és a diplomásokat lehordja, csak irigy, mert neki nem adatott meg a lehetőség h tanuljon, vagy túl buta volt ahhoz h nekikezdjen egy főiskolának/egyetemnek... mind a diplomások és mind a szakmunkások között is vannak taplók, de én spec. utálom mikor leszólják a szakmunkások a diplomásokat h keveset keresnek, mehetnek wct pucolni, v mcdonaldsba, holott csak irigyek. tanulni kellett volna, nem a másik oldalt piszkálni a sok észlénynek.
2011. júl. 17. 11:42
 42/45 anonim ***** válasza:

jaj istenem, ne kezdjük már e újra...

miért kell mindig a ló túlsó oldalára átesni????

2011. júl. 17. 18:14
 43/45 anonim ***** válasza:

Mindenki előtt ott van volt a lehetőség, mindenki azt tanulhatott amit akart csak valaki sokat keres valaki kevesebbet. És nem azon múlik ki mennyire művelt, hogy milyen iskolát végzett.

Én tanulhattam volna egyetemen, főiskolán de nem tettem ,mert nem érdekelt, most még nem bánom de lehet, hogy 10 év múlva szidni fogom magam ez miatt és nem azért mert nem vagyok elég művelt, hanem azért mert akkor valószínűleg több lenne a fizetésem.

2011. júl. 18. 10:26
 44/45 anonim ***** válasza:
Apám órás,nincs diplomája,szakmunkás képzőbe járt,még is sorba viszik hozzá az órákat,mert ő meg tudja csinálni.
2014. okt. 4. 13:46
 45/45 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Azért azt se felejtsük el,hogy nem az a világ van,mint 30 éve.Általános iskolai osztálytársaim,elég sok nagyképű volt,rossz magatartású,s szakmunkásba ment,én jó magatartású voltam,s azok engem piszkáltak,most gimibe járok,mégis sok mindenkivel kijövök.Tehát,ha majd mi leszünk 40 éves korosztály,nem fogok csodálkozni,ha majd lenézik őket.
2014. okt. 4. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!