Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Magányosan még valaki?

Magányosan még valaki?

Figyelt kérdés

Szüleimmel vagyok, de mégis oly magányosan. Hiányzik egy társ.:(

Boldog karácsonyt!

2011. dec. 24. 20:05
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 A kérdező kommentje:
rosszul gondoltad
2011. dec. 24. 23:13
 62/66 anonim ***** válasza:
Én is magányos vagyok, :( .egyedül vagyok .És úgy nem találom a helyem. Állandóan csak agyalok az életemen, meg hogy mivel foglaljam le magam. Járok társaságba, haverok közé, tegnap is voltam ,ma is megyek.A szüleim is itt vannak nekem ,még is egyedül érzem magam. Megszoktam hogy van valakim , és most nincs. Nincs senki olyan akivel úgy igazán el tudnék beszélgetni arról mi bánt vagy mit hogyan érzek stb. És ez rossz érzés mert csak magamban rágódok. Ha gondolod, vagy te is hasonlóan érzed magad vagy van kedved beszélgetni velem, vagy csak elmondani a gondjaidat, szívesen meghallgatlak,addig sem foglalkozom magaméval, meg persze mindig könnyebb az embernek ha érzi nem csak ö jár abba a cipőbe hanem más is , jegember1908@citromail.hu . erre az emailra tudsz írni ha akarsz. Boldog karácsonyt addig is.
2011. dec. 25. 08:22
 63/66 A kérdező kommentje:
Oké, szívesen írok.:) De! lehet jobb lenne itt beszélgetni, hátha valaki mond olyat, amiből mást tanulhat, vagy segíthet máson.:)
2011. dec. 25. 09:54
 64/66 A kérdező kommentje:
Kül., már akartam kérdezni, h ki hogyan áll a társfüggőséggel?
2011. dec. 25. 09:55
 65/66 anonim ***** válasza:
En vagyok a finnorszagi tag, meg a netem is elment tegnap. Hu, mar az erdoket is utalom,itt a semmi kozepen,csoda,hoyg van net egyaltalan. Es ezt varosnak nevezik,pff...Ha egyszer lesz sajat telkem, ahogy a showder klubba is mondtak "lebetonoztatom b.meg". Ha ezt jol esett kiirni, egesz eletemben kb erdoben laktam, otthon is egy kis faluban,de itt,egy varos,mint egy tanya.:D Egyedul meg meg szarabb.
2011. dec. 25. 10:52
 66/66 anonim ***** válasza:
8:22 Pl én azt hiszem társfüggő vagyok. :$. Szeretem ha van valaki akinek úgy el tudom mondani minden bajom :p. Meg persze , azt is ha nem egyedül ébredek reggel,vagy fekszem le.Megszoktam az utóbbi időben ,én is külföldön dolgozom, és az is nagyon szar érzés hogy másokat várnak haza, feleség/bnő engem meg már úgy senki :( csak anyám, meg a haverok hogy mikor csinálunk pokert.Főleg este, mikor hallom hogy jaj másnál így hiányzol úgy meg stb.. én meg csak úgy figyelek ki a fejemből. nem voltam mindig ilyen társfüggő de hozzászoktam hogy az legyek hogy mindig tudtam van valaki, és akkor ez megváltozik és én már nem tudok úgy visszaváltozni,és nem is akarok.Szóval szar ez az év:((
2011. dec. 25. 12:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!