Besavanyodott, megkeseredett nöként magányosan fogom leélni az életemet?!
Nyugi a férfiakat hajtja a szex utáni vágy rengeteget fognak még nálad próbálkozni, te is keresgélhetsz a férfi büszkeséget legyezgeti ha egy csaj megy oda hozzájuk.
Ne add fel próbálkoz.
Párkapcsolatban élek.De nem vagyok boldog.Ha minden épp szuper és jó akkor Én is jó vagyok a Páromnak.Ha rossz passzban vagyok,mint ahogy most is akkor már nem vagyok jó.Épp abortuszra készülök.lelkileg totál ki avgyok és abszolút nincs mellettem.Sőt még belém rúg,és nem érti meg hogy egy kicsit érzékenyebb vagyok most és lehet nekem is rossz kedvem.Családom?Tesóim ha hónapokig nem találkozunk akkor se keresnek.Anyám szintén nem.Egyedül Apám talán.Barátaim egy sincs sose volt.Mindig csak csalódtam pedig ott segitettem nekik ahol csak tudtam,mind anyagilag mint minden hogy.Lányaim biztos szeretnek de Ök is inkább Apásak.És még egy munkahelyet se találok évek óta.
Egyedül vgayok a nagy világba és szivem szerint meghalnánk.
Viszont ha depressziós, akkor abból nem fog csak úgy varázsütésre kigyógyulni.
És ha igazán értékelnéd (előttem) a gyerek életét, boldogságot szeretnél neki biztosítani, és nem pedig "antidepresszánsként", hogy na, vagy jobb kedvem lesz tőle vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!