Magányosan még valaki?
Szüleimmel vagyok, de mégis oly magányosan. Hiányzik egy társ.:(
Boldog karácsonyt!
kedves finnországi tag!
Milyen fegyvered van?
20,36 vagyok!
Ahogyan írom: voltak évek, amikor nem voltam egyedül, de a rossz kapcsolatban élők nem boldogabbak karácsonykor, csak éppen nincsenek a lakásban egyedül. Csak a lelkükben!
Vedd észre, hogy a békesség, a civakodás nélküli életnek éppen az a szépsége, hogy az a sok rossz nincs, ami volt.
Ha a lelkedben békesség van, más emberek iránti szeretet, empátia, megvan a saját lelked nyugalma, és ezt igyekszel átadni másoknak is. Az is adhat boldogságot. Ahogy írtam: a szeretetet adni kell, és nem azt várni, hogy másoktól mikor kapod. Akkor kapod, ha te is adod! És idővel rájössz, hogy egyrészt: ez az egyetlen dolog, mely előreviszi a világot, az életet, másrészt, ha ezt elkezded "cselekedni", megváltoztatja az egész életedet, mert abban a percben, ahogy ilyen hozzá-állással közeledsz másokhoz, mások is ugyanígy fordulnak feléd! És rájössz, hogy mennyi barátot is van!
Gyakorold, hogy odafigyelsz másokra, gyakorold, hogy megkérdezed tőlük, hogyan vannak, tudsz-e nekik valamiben segíteni stb.? Gyakorold, hogy egyszerűen csak rámosolyogsz arra a másikra, és viszonzásul ő is rád mosolyog. Ettől rögtön jobb lesz a kedved, öröm és boldogság tölti el a szívedet. Pedig nem tettél mást, csak mosolyogtál.
Hogy ez hülyeség?
Próbáld ki, ne tégy mást, csak mosolyogj!
Most küldök neked egy "mosolycsekket".... Odaért? :))))
27/L
Beszélgetnénk egy kicsit? Ha igen, akkor küldj privát üzenetet, nekem lehet.
Ezt kinek írtad?
Kivel szeretnél beszélgetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!