Magányosan még valaki?
Figyelt kérdés
Szüleimmel vagyok, de mégis oly magányosan. Hiányzik egy társ.:(
Boldog karácsonyt!
2011. dec. 24. 20:05
1/66 anonim válasza:
Van társam, mégis le se sz.r! Ez van...
2/66 A kérdező kommentje:
:(
2011. dec. 24. 20:08
3/66 anonim válasza:
én is magányosnak érzem magam,szüleim a tv-t bámulják,unalmas,unalomig ismételet filmeket nézik,és éjfélig még fent szeretnék lenni a mise végett,zenét hallgatok,hogy ne unatkozzak egész este
4/66 anonim válasza:
Boldog karácsonyt!
Nem vagy magányos, sokan vagyunk itt. Jó hogy te is idejöttél közénk, szeretettel vártunk már! :))
5/66 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Fiú, lány?
Egyébként, ha nincs karácsony, mivel töltöd az estéidet?
6/66 A kérdező kommentje:
Lány, és 23.
Hát, akkor általában van, akivel beszélgethetek. Most meg mindenki elvan, meg hát, rossz itthon ,egyedül, kivált ünnepkor, amikor mindenki elvan a parjával és a családjával.
2011. dec. 24. 20:12
7/66 anonim válasza:
Kulfoldon vagyok, egy olyan orszagban, ahol senkit se ismerek, es igy karacsonyra, ugy amblokk megutaltam az egeszet. Na, kell ettol nagyobb magany? :S Meg az sincs, hogy atugrom anyumhoz, akit imadok. Maradt a sz.ar skype, de persze a netkapcsolat is most a legszarabb. Egyebkent, ha anyum nem mondja es nem olvasok gyakorit,fel se tunik,hogy epp karacsony van, mivel a karacsonyi zene mar oktober ota omlik mindenhonnan.
8/66 anonim válasza:
Túl vagyok a családi karácsonyon, folytatom az ivást egyedül, itthon. Ez életem legszarabb karácsonya
9/66 anonim válasza:
nekem is ez életem egyik legrosszabb karácsonya
10/66 anonim válasza:
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!