Magányosan még valaki?
Szüleimmel vagyok, de mégis oly magányosan. Hiányzik egy társ.:(
Boldog karácsonyt!
Én nem magányos vagyok, csak szomorú... Párom most nincs velem, majd csak 26-án találkozunk. Kerülget a sírás, annyira hiányzik. :(
Mindenki alszik már itthon, vagy nézi a tv-t, így aztán én meg leültem gépezni kicsit. Aztán nemsokára folytatom a puzzlem.
23 lánynak:
Maradj köztünk, beszélgessünk valamiről: pl. mivel foglalkozol, tanulsz még, vagy már dolgozol? Mi az ami érdekel?
Külföldinek:
Merre élsz, hogyan kerültél oda, mit csinálsz, és mit csinálnak, hogyan ünnepelnek a helybeliek?
Én is egyedül vagyok most. Anyám a párjával él, a húgom szintúgy a barátjával van, én pedig már külön élek tőlük.
Barátnőm már évek óta nincs, az ismerkedés sosem volt az erősségem.
Most filmeket nézek és persze gépezek. Talán a következő karácsony majd másabb lesz.
31/F
Ne légy szomorú Kedves Kérdező!
A szerelem ott van már az ajtód előtt, figyelj csak, mindjárt kopogtat.
Hidd el, hogy hamarosan rád talál a boldogság, csak nézz körbe, biztosan hamarosan rá fogsz találni, csak légy nyitott.
Ha az elmúlt időben is jártál ezen az oldalon, és olvastad, sokan párkapcsolatban élnek, és pokol az életük, vagy vannak szüleik, de marják egymást, és a gyerekek életét teszik ezzel tönkre stb. ....
Örülj annak, ami/aki van, addig örülj nekik, amíg teheted, addig szeresd őket, amíg örülni tudnak a szeretetednek, amíg viszonozni tudják neked. Próbálj meg boldog lenni! A boldogságot ne mástól várd, azt próbáld meg "kitermelni" a szívedből, lelkedből, és igyekezz átadni azoknak is, akik körülötted élnek. A szeretetet adni kell, ahhoz, hogy kapjunk mi is belőle! A szerelem pedig eljön, amikor itt az ideje.
Legyen szép karácsonyod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!