Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Magányosan még valaki?

Magányosan még valaki?

Figyelt kérdés

Szüleimmel vagyok, de mégis oly magányosan. Hiányzik egy társ.:(

Boldog karácsonyt!

2011. dec. 24. 20:05
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 A kérdező kommentje:
Köszi, könnyeim alól előcsaltál egy mosolyt.:)
2011. dec. 24. 21:58
 52/66 anonim ***** válasza:

Ne sírj!

Mosolyogj!

Küldök neked is egy mosoly-csekket! Nyisd ki az ablakot, mert indul! :))))))

2011. dec. 24. 22:06
 53/66 A kérdező kommentje:
Az előbbit azt nem nekem küldted?;)
2011. dec. 24. 22:11
 54/66 anonim ***** válasza:
A 7. válaszolónak üzenem,hogy nálam is ugyanaz a helyzet, én is külföldön vagyok, a párom dolgozik a gépen, de nincs ideje rám, még egy kicsi, műfánk sincs, semmi karácsonyi hangulatom nincs. Anyával beszéltem skypeon, nem láttam a családomat és a barátaimat már több,mint 1 éve. Ráadásul még barátaim sincsenek itt, csak ismerősök, nem jó így.
2011. dec. 24. 22:17
 55/66 anonim ***** válasza:

Most látom, valóban azt is neked küldtem.

Nem baj, szívesen adom, van belőle bőven. Mivel véletlenek nincsenek, valószínű azért történt így, mert amit először küldtem, annál most neked többre van szükséged. Használd egészséggel, és kérlek, ne sírj, nevess, nevess!

Valamikor, amikor még nagyon fiatal voltam, és igen érzékeny lelkű, minden apró bántáson, megjegyzésen képes voltam sírva fakadni. Aztán amikor azt vettem észre embereken, hogy szándékosan bántanak, és az teszi őket boldoggá, ha sírni látnak, hát összeszedtem magam, és azt mondtam, csak azért sem fogok sírva fakadni. Nem adom meg nekik azt az örömet, hogy sírni lássanak! Juszt sem!

Akkor tanultam meg nevetni!

Érdekes módon később vettem észre, hogy ezek után már a bántást sem éreztem annyira fájónak, lélekben is könnyebben tudtam magam túltenni a dolgokon, hamarabb átléptem, továbbléptem érzelmileg és gondolatilag is az eseményeken.

Azóta tudom, hogy jó módszer arra, hogy boldogabbak legyünk, ha megtanulunk mosolyogni, segít az életünket "könnyebben kormányozni".

2011. dec. 24. 22:21
 56/66 A kérdező kommentje:
Hát, Neked valami nagy dolog történhetett az életedben, ami után így gondolkodsz... általában azok ilyen bölcsek.:)
2011. dec. 24. 22:28
 57/66 A kérdező kommentje:
Megtudhatom, h mi a foglalkozásod, vagy mivel foglalkozol szívesen?
2011. dec. 24. 22:28
 58/66 anonim ***** válasza:

22,21 vagyok!

Itt nálam elkezdődött a pizsama osztás.

Holnap ugyanitt találkozhatunk.

Mindenkinek szép álmokat, jó éjszakát kívánok!

2011. dec. 24. 22:29
 59/66 A kérdező kommentje:

Okés!

Jó éjt, szép álmokat! És köszi a gondolataidat, és várom a többit...

2011. dec. 24. 22:31
 60/66 anonim válasza:
én is egyedül vagyok, de azt gondoltam, nem sok ilyen deviáns van ma...
2011. dec. 24. 22:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!