Magányosan még valaki?
Szüleimmel vagyok, de mégis oly magányosan. Hiányzik egy társ.:(
Boldog karácsonyt!
... fegyvertartó. Ma még ahhoz sem volt kedvem. ...
Írod. Ezt hogyan kell érteni?
Mi vagy ki a fegyvertartó?
Ha szó szerint kell venni, ez azt jelenti, hogy szoktál vadászni és ma még ahhoz sem volt kedved?
Vagy valami más?
Hatan laknak itt rajtam kívül, de minden nap végtelen egyedül vagyok.
Nekem hiányzik a tényleges egyedüllét, h azt és akkor tegyek, amit és amikor akarok. Most pl. sokkal szívesebben lennék nagynénéméknél, mert ott szeretnek és ismernek, fontos vagyok nekik.
Itthon meg... áh *legyint*... a hátuk közepére nem kívánnak.
ez erdekes,hogy otthonrol mindenki kulfodre vagyok ..en meg kulfoldrol mennek haza..foleg igy karacsonykor..szinte minden apro "hulyeseg" hianyik!
Boldog karacsonyt! :)
Te is tudsz így tenni Kedves Kérdező, csak gyakorolni kell! Valamikor (kb. 25 éve "ment el a mama",) én is végigsírtam a szentestét, ma már tudom, hogy az életnek vannak olyan eseményei, melyeket egyrészt kikerülni nem tudunk, ezért sokat számít, hogyan állunk hozzá.
Másrészt voltak évek, amikor én sem voltam egyedül karácsonykor, de nekem abból az életből is elegem lett. Ma békésebb, boldogabb vagyok, nincs vita, veszekedés, stb. sem hétköznap, sem máskor.
Szerintem úgy értette, hogy sok embernek van fegyvere otthon, úgy, mint az USA-ban.
Mondjuk elég baljóslatú egy dolog, mert ilyenkor sokan fordíthatják önmaguk ellen. Olvastam, hogy karácsonykor nagyon megnő az öngyilkosságok száma.
Elnézést, nem akartam senkit elborzasztani, csak eszembe jutott .
Akkor szervezzünk már valami társkeresőt! 27/L vagyok
Senki se fog úgy viszont szeretni, ahogy én :( bárcsak ne lenne szívem, akkor nem fájna ennyire
A közbiztonság.
Ezek alapján ez nálunk még nagyon is jó. Itt még nem alapkellék a fegyvertartó. Ezek szerint mégis csak van valami itthon, ami jobb, mint nyugaton!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!