Hogy győzzem magma anyám, hogy itthon alhassak? 10 percem van rá.
Az élet csupa kompromisszum és önvizsgálat!Lehet,hogy az önzés sokkal jobban előre visz és gyorsabban,de ha oda érsz a "végére",rohadt egyedül fogod magad érezni,mert mindenkit eltapostál és mindenkin átgázoltál,hogy minél hamarabb oda érj!Sokszor olyanokat is akik segíteni akartak!Alkalmazkodni!Nagyon nehéz,de ami nem hajlik az törik!
Mindenkinek nagyon békés boldog karácsonyt kívánok!
tegnap este elolvastam ezt a kérdést, szörnyülködtem rajta egy sort, hogy lehet ilyen egy anya, hogy nem engedi meg saját gyermekének, hogy otthon aludjon
ezek után ezt elmeséltem édesanyámnak, elbeszélgettünk erről, mondta hogy ne ítélkezzek előre, nem tudjuk a teljes történetet, lehet hogy a lány részéről is van valami
hát, a sejtése beigazolódott, sajnálom kedves kérdező, hogy így állsz hozzá a dolgokhoz, először magadban kéne elgondolkodni, hogy miért így történtek a dolgok, ahogy, viszont az anya részéről még mindig nem tudom megérteni, hogy miért nem akarta megengedni
még csak 19 éves vagyok, de nem tudnám megtagadni ezt a saját gyerekemtől
mindenesetre minden jót kívánok a családnak, remélem minden rendbe fog jönni
ééédes istenem......nagyon sajnállak.:(
ha jobb anyagi körülményeim lennének akkor örökbe fogadnálak.szívszorító volt ezt olvasni.remélem utólag azért bele ment Anyukád.nem tudom felfogni h hogy lehet ilyen egy Anya.nekem 2 kisfiam van 3 és fél éve nem alszok éjjel mert folyton isznak pisi beteg peluscsere stb.de nem bánom.egy gyermeknél nincs szebb és jobb.maga a boldogság.szörnyű h ilyen szülők vannak.én szégyellem magam.ne félj az Isten majd megveri.remélem ha majd öreg lesz és segítségre lesz szüksége majd visszakapja ezt....
(ha beszélgetni akarsz nekem nyugodtan irhatsz emailbe.)
22 éves Anyuka
Tetszik ahogy a véleményeteket ki nyilvánítjátok!Nagyon jó!Bár tény hogy senkit nem láttam kérdezni a miértekről!Az is jó hogy mellé ültök keseregni hogy milyen undorító anyja van!Aranyosak vagytok!Nem hinném hogy bármelyikőtök is ismerné az anyját!Sőt arra se vettétek a fáradtságot hogy meg akarjátok tudni az ő álláspontját!De nem baj ez a portál úgy látom nem erre hivatott!De azért a helyetekben meggondolnám mit írok le!Ugyanis!Azzal hogy szubjektív módon mellé álltok-nem ismervén a körülmények teljességét-valóban segítetek neki?Nyilván sokat jelent neki azon vélemények tömkelege amik őt igazolják!De valóban ez a cél?Ezzel csak mélyül az a szakadék ami kettőjük között van!Nem kívánok én senkinek rosszat!Csak hogy mindenki azt kapja vissza az élettől amit ő ad másoknak!És sajnos az élet ebben igazságtalan mert ezt halmozottan adja vissza!
Ti akik mindenféle negatív jelzővel illetitek az anyját,úgy hogy nem is ismeritek,remélem akkor is a kislány mellett lesztek amikor legközelebb bajban lesz!
Karácsony van!Azt tanácsolom mindenki tartson egy kis önvizsgálatot.Valóban mindent megtettem ,hogy a saját helyzetem-sorsom jobb irányba menjen?
Amúgy jött a tegnap rendesen!Chat szobában töltötte az egész napot éjszakástól együtt! Összesen talán egy órát töltött velünk és egy szót sem beszélt velünk a problémájáról,sérelmeiről!De remélem ti majd tudtok segíteni neki!
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!